Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Mbank

Autor Wiadomość

Sprawdź:
mjs17 napisał(a):ja też mam pytanie czy kartę trzeba jakoś zamówić czy przyjdzie w odpowiednim czasie sama do mnie
Kartę należy zamówić przy wypełnianiu wniosku o otwarcie konta. :-)
Nic samo do Ciebie nie przyjdzie... :-P :-P :-P

Pawel - przychodzi info na maila?

jeszcze kuriera nie bylo, ale mysle ze najpierw zadzwoni.

HelloDomi, tak zadzowni aby się umówic ale w e-mailu przychodzą informacje np : Dziekujemy w najblizszym czasie zadzowni do ciebie kurier aby umowic sie na spotkanie
tylko takie e-maile będą przychodzić więc jak juz przyjedzie kurier i podpiszesz umowę jak twoje konto bedzie aktywne to zadzownisz do mLini i powiesz co jest oni zmienia e-mila.

Ja mialem przypadek ze zmiana telefonu kom. na ktory przychodzą mi kody i tez zadzownilem i zmienili mi numer pozdro

tomciozet napisał(a):
mjs17 napisał(a):ja też mam pytanie czy kartę trzeba jakoś zamówić czy przyjdzie w odpowiednim czasie sama do mnie
Kartę należy zamówić przy wypełnianiu wniosku o otwarcie konta. :-)
Nic samo do Ciebie nie przyjdzie... :-P :-P :-P

a gdzie to dokładnie się robi bo ja nie jestem zorientowany w tych rzeczach

a ok dzieki wszystko juz jasne :-)

mjs17, na samym koncu skladania wniosku masz opcje do zaznaczenia czy chcesz kartę i tez tam bedzie jak w izzykonto bierzesz czy twoj rodzic ma byc wspolwlascielem.

byl kurier, umowa podpisana.

co teraz?

za eKarte placi sie 25 zl za wydanie tak?

a za ta do placenia w bankomatachj?

Za tą do bankomatu się nic nie płaci.

Jakiś tydzień po wizycie kuriera Twoje konto uaktywnią i będziesz mogła na nim działać

BizNET napisał(a):Za tą do bankomatu się nic nie płaci.

Jakiś tydzień po wizycie kuriera Twoje konto uaktywnią i będziesz mogła na nim działać

czyli

ta

http://www.mbank.pl/indywidualny/karty/d...index.html ?

a czemu za eKarte sie placi a za ta do bankomatu nie? XD

Szczerze mówiąc nie mam pojęcia.. Sam osobiście nie mam karty i dokładnie Ci nie powiem.

Ale za kartę do bankomatu się nie płaci
Odpowiedz