CZĘŚĆ 2
Cześć!
Odzywam się po rocznej przerwie, która spowodowana była różnymi problemami. Dla mnie rozpoczyna się część 2. Część 1 - uznałem za porażkę.

Nie pogodziłem rożnych obowiązków oraz chciałem kupić gotowe nisze, szybko zacząć monetyzować... Nie tędy droga.
Sporo się działo, sporo się zmieniło. Obecnie: Studia 3 rok. Stypendium jest

Praca zmieniona na lepszą. Wiedza SEO poszerzona i jestem również w trakcie kursu growth hacking with digital marketing na udemy.
Temat płatnego ruchu odpuściłem. Sporo trzeba wpakować kasy, żeby się uczyć. Gdy kasy brak - koniec ruchu. W związku z tym zdobywałem i zdobywam wiedzę z SEO.
Obecnie plan jest taki:
Cel - na początek 100zł dniówki.
Monetyzacja przez OgAds + w późniejszym etapie adsense authority site, lub ecommerce.
Widzę, że wiedza zdobyta w pierwszej części dziennika teraz procentuje ale dalej muszę się uczyć i czytać i najważniejsze działać. Dopiero teraz sobie uświadomiłem też, że to ja muszę wybrać niszę, to ja muszę być kreatywny. Ostatnio usłyszałem ciekawe zdanie:
Wygrywają Ci, którzy stawiają na siebie. Tego się trzymam. I do 30ki zostać wolnym finansowo. Jeszcze kilka dobrych lat
Na te moment odświeżyłem wiedzę. Przygotowałem plan działania krok po kroku.
Czekam na rejestracje na OgAds i rozpoczynam szukanie niszy.
I do zobaczenia z niektórymi z Was na zlocie
CEL:
- Dniówka 0/100zł (Lecz naprawdę apetyt mam na 300 dziennie Lol )