Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
oznaczam część osób która była ostatnio - jeśli ktoś jest zainteresowany samym zlotem i ma jakieś opinie na temat proponowanej miejscówki to zapraszam do dyskusji
Z pewnością lepsze takie miejsce, bo już część osób była, więc wiadomo co i jak. Problem z dojazdem, ale sądzę że po drodze spokojnie ktoś kogoś będzie mógł zabrać.
Nie ma się do czego przyjebać No może poza nazwą miejscowości xD Januszkowice - jak wypali to zróbmy jakąś imprezę tematyczną...Ludzie się bawią w jakieś motywy z lat 50, 60, 90, przebierzmy się za: W sumie to nie będę musiał się nawet przebierać
Torby z żabki nie mam ale z biedronki mogę nawet dwie zabrać skarpetki i klapki bez problemu nawet białe ogarnę jestem za . A wracając do tematu obie opcje są ok januszkowice przebijają luksusem. Mogę jechać tam drugi raz i trzeci i kolejny. Admin kupuj cały ten ośrodek, zrobimy tam naszą bazę
Ja bym te januszkowice zarezerwował wstępnie z 5-10 domków zaliczkę pewnie z 100-200 zł bedą chcieli a jak jakimś magicznym cudem gdzieś cos lepszego sie znajdzie to zrezygnujemy z tego.
(21-03-2017 00:34)Mauorycy napisał(a): Nie ma się do czego przyjebać No może poza nazwą miejscowości xD Januszkowice - jak wypali to zróbmy jakąś imprezę tematyczną...Ludzie się bawią w jakieś motywy z lat 50, 60, 90, przebierzmy się za: W sumie to nie będę musiał się nawet przebierać
Januszkowice dla Januszów biznesu, o co ty się dopi$#%alasz?
(21-03-2017 00:55)nitram napisał(a): Torby z żabki nie mam ale z biedronki mogę nawet dwie zabrać skarpetki i klapki bez problemu nawet białe ogarnę jestem za . A wracając do tematu obie opcje są ok januszkowice przebijają luksusem. Mogę jechać tam drugi raz i trzeci i kolejny. Admin kupuj cały ten ośrodek, zrobimy tam naszą bazę
Ja bym te januszkowice zarezerwował wstępnie z 5-10 domków zaliczkę pewnie z 100-200 zł bedą chcieli a jak jakimś magicznym cudem gdzieś cos lepszego sie znajdzie to zrezygnujemy z tego.
P.S. Delfiny też są fajne
wolne żarty 50% ceny to zaliczka więc i tak z półtorej k trzeba im wystawić na rezerwacje za takie 40 osób.~
dobra to będę dzwonił i się interesował.