Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie przez stronę Dogry.pl » Dowiecie się tutaj jak w łatwy sposób możecie zarobić przez stronę internetową Dogry.pl

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl
Sprawdź:
(24-06-2016 11:37)cheats napisał(a):  Jeżeli dziennie to około 4 euro czyli = 16zł
Koszt jednego VPS'a to około 12zł czyli = 4zł zysku

Więc jeżeli kupiłbym 25 VPS'ów to bym miał = 100zł dziennie ? Big Grin

Te 12zl za vpsa to na miesiac... i tak obstawiam, ze zaraz ten sposob padnie/zablokuja.
Jak za moment połowa osób znających ten sposób zacznie bocić po x kont dziennie to na pewno zaraz padnie Smile
Kurcze co chwilę wyskakuje mi, że nie można przewijać blablabla i strasznie mnie to już irytuje.
Da się jakoś to naprawić?
Jakby co mam to postawione na VPSie Wink
A nie przwijasz xD?
Ja czegos takiego u siebie jeszcze na oczy nie widzialem.
Dzisiaj juz 1100 pkt wpadlo Wink
Ja mam zminimalizowane i też czasami niby przewijam xD Leję na to, niech sobie odświeża kiedy chce ;p
Czy ktoś mi powie czy sytuacja na dogry z tymi giftcardami się zmieniła? kiedyś potrafiły się skończyć i nie były odnawiane przez miesiąc.

Wysłane z mojego HUAWEI G510-0200 przy użyciu Tapatalka
Ja jak przewijam od połowy zwiastunu do końca to nie mam upomnienia Big Grin Lol
Myślałem że dziś też szybko zapodadzą koda tak jak wczoraj, a tu lipa ;p Pewnie w poniedziałek wyślą ^^
(24-06-2016 19:04)Xanthi napisał(a):  Myślałem że dziś też szybko zapodadzą koda tak jak wczoraj, a tu lipa ;p Pewnie w poniedziałek wyślą ^^

Jak ty te pkt zbierasz tak szybko ze w 1 dzien zbierasz 5 euro?Big Grin
(24-06-2016 19:17)Jatutylkopatrze napisał(a):  
(24-06-2016 19:04)Xanthi napisał(a):  Myślałem że dziś też szybko zapodadzą koda tak jak wczoraj, a tu lipa ;p Pewnie w poniedziałek wyślą ^^

Jak ty te pkt zbierasz tak szybko ze w 1 dzien zbierasz 5 euro?Big Grin

Kiedyś jak się zarejestrowałem, to kilka tych ofert zrobiłem i mnie znudziło to, punkty mi tylko wpadały za logowanie codzienne, bo miałem kartę w przeglądarce przypiętą Big Grin Tak się nazbierało coś ok 1100 pkt, wczoraj dobiłem do ponad 3k, 2.3 poszło z kodem zniżkowym na doładowanie steam, no i od wczoraj dozbierałem brakujące 1.5k jakoś Wink Na następny chyba dopiero w niedzielę zbiorę Wink
Wątek zamknięty