(27-07-2015 22:15)Roxi5017 napisał(a): Czy jest potrzebna apka na fb do tego? 
Nie, nie jest potrzebna apka, wszystko co jest nam potrzebne (prócz kont na facebooku xD) jest dostępne w poradniku.
(27-07-2015 22:40)jarunioo7 napisał(a): Epic ty powinieneś być miliorem jak spośród założonych 8 tematów - 4 tematy są z poradnikami, 3 o sprzedaży/kupnie i jeden o ocenie użytkownika.. 
Nie nawidze ludzi którzy zamiast podzielić się prostą sztuczką to wolą non stop sprzedawać poradniki. To tak jak ja sprzedawałbym swój pomysł genialny za 100zł na zwiększenie wiarygodności.. Nabicie fejk komentarzy + nabicie fejk lajków. 
Czekam na kolejny twój poradnik który znając życie ukaże sie za tydzień / dwa..
Sorry za offtop ale nie wytrzymuje czasami..
Ale nie rozumiem, co ci do tego czy poradnik sprzedaje czy nie? Moge sobie wystawiać poradnik nawet co dwa dni jeśli będę chciał, co cię to obchodzi? Korzystam z tego forum głównie dlatego że bardzo podoba mi się jego społeczność, poznałem tutaj naprawdę dużo spoko osób, z którymi kontakt utrzymuje do dzisiaj.
Sprzedaje nie tylko poradniki, ale też moją pomoc. To właśnie wyróżnia je od zwykłych, darmowych poradników. Odpowiadam na pytania, tłumacze i tak dalej. Na samo stworzenie poradnika też poświęcam swój, prywatny czas, tłumaczenie innym na gg/pw również nie trwa minute. Do tego dochodzi to że bardzo dużo ludzi pisze do mnie czy chciałbym je mentorować, więc ogarniam też nie małą grupe osób której również codziennie pomagam.
Po za tym, zauważ też że gdybym wystawił ten poradnik za darmo, nisza wypaliłaby się bardzo szybko, dużo ludzi by sobie nie poradziła ponieważ nie dałbym rady każdemu z osobna pomagać.
A co do samego poradnika, nie, nie sprzedaje czegoś co jest oczywiste, bo gdybym sprzedawał "twój" genialny sposób nie miałbym tyle pozytywnych opinii i recenzji.
W tym temacie zrobił się wielki offtop, tylko dlatego że kogoś boli to że go zignorowałem na pw dlatego że był chamski xD
@Nitram prosze, zrób tutaj porządek, albo chociaż powstawiaj warny, bo nie raz już pisałem że jeśli ktoś ma do mnie coś osobistego to niech wali na pw, a jeśli ma jakieś zarzuty niech pisze do admina, pomimo tego offtop wciąż powstaje.