Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Graty za tak ładne dniówki, też bym popróbował w tych sieciach afiliacyjnych, mam dość już tych subów sms, ale nie mam kasy by kupić u ciebie poradnik ;/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2015 20:13 przez Nicramo.)
Biorac pod uwage jak to wyglada z serwisami placacymi za rejestracje w grach... ile juz wyplaciles kasy i jaki jest tego realny % w stosunku do Twoich dniowek?
(28-07-2015 20:08)Nicramo napisał(a): Graty za tak ładne dniówki, też bym popróbował w tych sieciach afiliacyjnych, mam dość już tych subów sms, ale nie mam kasy by kupić u ciebie poradnik ;/
dzięki próbuj próbuj, ja zaczynałem w sieciach bez poradników i doszedłem do takich dniówek poradnik pomoże ci szybko nauczyć się generować fajne kwoty ale samemu też do wszystkiego można dojść
Sytuacja na godzine 21:20 wygląda tak:
dzisiaj gorszy dzień, nie chodzi nawet o zarabianie, cały dzień się fatalnie czuję, męczę się z zawrotami głowy, chyba chwyciła mnie jakaś choroba, kasa przestała zupełnie cieszyć, chętnie bym ją oddał za to by się lepiej poczuć.. no cóż, mam nadzieję że jutro będzie lepiej, pozdro
twardy, zarobki nieznacznie różnią się od przedstawionych kwot, cięcia leadów to max 5-10%, zdarza się że mniej/więcej ale tak czy siak jestem zadowolony
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-07-2015 20:39 przez Pmxq.)
trybulski, dzięki, dzisiaj się już nieco lepiej czuję, zawroty głowy przeszły ( może nie do końca ale czuję się zdecydowanie lepiej niż wczoraj ), no nic, jak w ciągu kolejnych dni będzie się coś złego działo to trzeba będzie się wybrać do lekarza (choć ja z tych którzy od lekarzy jak od ognia 2 )
Kolejny dzień, kolejny zarobek
tak wygląda sytuacja na dziś, pewnie jeszcze wpadnie kilka/kilkanaście leadów bo do końca dnia zostało trochę czasu.. jak już pisałem dzisiaj trochę lepiej się czuję, trochę popracowałem, trochę poogarniałem innych rzeczy, przy okazji szykuję się do restocka na gokano.com który ma być już 5 sierpnia, miałem zbierać na dysk przenośny jednak potrzebne mi jakieś słuchawony dlatego też mam zamiar wymienić punkty na słuchawki sony
Dzisiaj naprawdę sporo czasu ( większość dnia ) poświęciłem na promowanie programów afiliacyjnych, szukanie nowych alternatyw do promowania linków i rozbudowę zaplecza Oto wynik jaki udało mi się uzyskać:
wynik całkiem przyzwoity ale jestem niezadowolony, bo zauważyłem, że sporo leadów nie weszło mimo że rejestracje przebiegły w 100% pomyślnie, a ludzie grali w gierki.. jeżeli takie sytuacje będą się powtarzać ( a to już drugi raz ) to czym prędzej będę musiał zmieniać serwis
ogółem pomagałem też dzisiaj ludziom którzy nabyli mój poradnik i stawiali pierwsze kroki w zarobku, jednym poszło lepiej, innym gorzej, ale najważniejsze że każdy z jakimś złociszem zakończył dzisiejszy dzień Z pewnością z dnia na dzień będzie lepiej
Zapraszam do komentowania!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-07-2015 21:51 przez Pmxq.)