Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(28-08-2015 09:32)Blashix napisał(a):  Śmiech na sali 0.061$ w 3 dni. A dzisiaj brak cash linków po wyklinaniu 10 reklam.

O mój boże program nie ma cash linków ...
To straszne beka

Na poważnie , Dziś ok 300 PLN zarobiłem i wszystko na ad packi Smile . ale jutro wypłacę z 30-50$ Smile
Cytat:Na poważnie , Dziś ok 300 PLN zarobiłem i wszystko na ad packi Smile . ale jutro wypłacę z 30-50$ Smile

Gratuluje mogę wiedzieć ile masz obecnie AdPack'ów i do ilu dążysz ? Smile
Cashlinki w normalnej ilosci wrocily Smile
(28-08-2015 09:32)Blashix napisał(a):  Śmiech na sali 0.061$ w 3 dni. A dzisiaj brak cash linków po wyklinaniu 10 reklam.

Eh... i znowu to samo facepalm Najgłośniej płaczą ci, którzy nie włożyli nic albo czytanie ze zrozumieniem u nich leży i kwiczy...

Cool story bro... Nawet nie wiedziałem, że ilość Cash Linków ma być gwarantowana dla jaśnie państwa...

Takimi tekstami wprowadzacie nowych użytkowników w błąd. Nie ośmieszajcie się i z łaski swojej czytajcie ze zrozumieniem regulamin serwisu (lub chociaż forum) przed rejestracją, żeby wiedzieć jak to działa.
Glosy: dariuszxdd (+1)
Cash linki powróciły - dzisiaj koło 9-tej rano miałem 4 x 0,01$ Smile więc darmowi roszczeniowcy proszę nie płakać a wziąść się do pracy Smile
Czy u was też tak długo trwa logowanie do TM ,bo u mnie od jakiegoś czasu strasznie wolno to chodzi wszystko.Jak to jest u was ?
Cytat:Czy u was też tak długo trwa logowanie do TM ,bo u mnie od jakiegoś czasu strasznie wolno to chodzi wszystko.Jak to jest u was ?

Tak samo Smile Za niedługo pewnie wszystko się unormuje
Aha a czym to może być spowodowane ,za dużo ludzi siedzi na TM-ie ? Smile

I czy naliczenia są u was normalnie bo mam wrażenie że u mnie stoją ?
(28-08-2015 19:28)Miko93PL napisał(a):  
Cytat:Na poważnie , Dziś ok 300 PLN zarobiłem i wszystko na ad packi Smile . ale jutro wypłacę z 30-50$ Smile

Gratuluje mogę wiedzieć ile masz obecnie AdPack'ów i do ilu dążysz ? Smile

Obecnie 70 ad packów dąże póki co do 100
75 referals
10 aktywnych ( kupujących ad packi ) ( wczoraj $80 z usług)
każda osoba w moim zespole zna zasady programu i to właśnie ich przekonuje do działania .
Buduje zespół tak do 100 osób ale chcę zbudowac grupe tak z 20-30 aktywnych i po prostu współpracować Smile i nie mówie tylko o TM ( ale g łównie póki co )

Prawdziwy biznesmen myśli na kilka ruchów do przodu Smile
----------------------------------------------------------------------
(29-08-2015 16:47)dawidxi napisał(a):  Aha a czym to może być spowodowane ,za dużo ludzi siedzi na TM-ie ? Smile

I czy naliczenia są u was normalnie bo mam wrażenie że u mnie stoją ?

Jak naliczenia stoją to na pewno dostaniesz zwrócone przy następnych na liczeniach Smile
Cytat:Obecnie 70 ad packów dąże póki co do 100
75 referals
10 aktywnych ( kupujących ad packi ) ( wczoraj $80 z usług)
każda osoba w moim zespole zna zasady programu i to właśnie ich przekonuje do działania .
Buduje zespół tak do 100 osób ale chcę zbudowac grupe tak z 20-30 aktywnych i po prostu współpracować Smile i nie mówie tylko o TM ( ale g łównie póki co )

Prawdziwy biznesmen myśli na kilka ruchów do przodu Smile

Gratuluje osiągnięcia w pełni zasłużone Smile
Glosy: dariuszxdd (+1)
Odpowiedz