Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wystarczy dobra promocja Jak ktoś chce zyskać te 10% nie w 50 dni a w 1 dzień to zapraszam na priv Takie rzeczy tylko u mnie i tylko dla nowych osób chyba że ktoś jest zarejestrowany pod adminem to zawsze można się przenieść i równie skorzystać
Tak cash linki mają się dobrze... ja mam na poziome 15-20 centów z reklam
chociaż cash linki już nie działają na mnie tak jak paczki, jak patrze i widzę gdy pieniążki same rosną aż człowiek się
Wiadomo ,że ad packi to jest główny zarobek, zauważyłem że spokojnie nalicza ponad te 2% dziennie czyli ponad 1$ z jednego ad packa. Nic tylko się cieszyć jak ilość $ i ad packów przybywa.
Dokładnie naliczenia na poziomie 1,08$ z adpacka.
Wiele ludzi jeszcze jest za przeproszeniem ślepa i pakuję pieniądze w inne programy które po 2-3 miesiącach pakują walizki.
lepiej zainwestować nawet te 500-100$ od czegoś sie zaczyna , ale później człowiek pnie się w górę.
Ja osobiście uważam że najlepiej zacząć od minimum 10 paczek, to nam daje nawet stabilny zwrot pieniędzy już po około 45 dniach mamy koło 30 paczek
te programiki po 1 $ za adpack mnie śmieszą teraz
obecnie przy potwierdzaniu reklam aktywacyjnych, nie wpsujemy juz kodu capcha z którym były błędy , lecz wybieramy obrazek który jest dwukrotnie powtórzony. Wg mnie teraz o wiele szybciej i sprawniej robi się te 10 reklam aktywacyjnych.
A ze swojej strony zachęcam do współpracy. Dla aktywnych osób duży bonus ode mnie .
Wiecej w tym temacie :