Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Wystarczy dobra promocja Wink Jak ktoś chce zyskać te 10% nie w 50 dni a w 1 dzień to zapraszam na priv Wink Takie rzeczy tylko u mnie i tylko dla nowych osób Smile chyba że ktoś jest zarejestrowany pod adminem to zawsze można się przenieść i równie skorzystać Smile
Powróciły w sporej ilości cash linki za 0,01$ przynajmniej u mnie dzisiaj 10 sztuk Smile
Tak cash linki mają się dobrze... ja mam na poziome 15-20 centów z reklam
chociaż cash linki już nie działają na mnie tak jak paczki, jak patrze i widzę gdy pieniążki same rosną aż człowiek się Huh
Wiadomo ,że ad packi to jest główny zarobek, zauważyłem że spokojnie nalicza ponad te 2% dziennie czyli ponad 1$ z jednego ad packa. Nic tylko się cieszyć jak ilość $ i ad packów przybywa.
Dokładnie Smile naliczenia na poziomie 1,08$ z adpacka.
Wiele ludzi jeszcze jest za przeproszeniem ślepa i pakuję pieniądze w inne programy które po 2-3 miesiącach pakują walizki.
lepiej zainwestować nawet te 500-100$ od czegoś sie zaczyna , ale później człowiek pnie się w górę.
Ja osobiście uważam że najlepiej zacząć od minimum 10 paczek, to nam daje nawet stabilny zwrot pieniędzy już po około 45 dniach mamy koło 30 paczek Smile
te programiki po 1 $ za adpack mnie śmieszą teraz Smile
Jak dla mnie trafficmonsoon - bomba!Smile
Glosy: rafi213 (+1)
obecnie przy potwierdzaniu reklam aktywacyjnych, nie wpsujemy juz kodu capcha z którym były błędy , lecz wybieramy obrazek który jest dwukrotnie powtórzony. Wg mnie teraz o wiele szybciej i sprawniej robi się te 10 reklam aktywacyjnych.
A ze swojej strony zachęcam do współpracy. Dla aktywnych osób duży bonus ode mnie .
Wiecej w tym temacie :

http://zarabiam.com/Temat-AKTUALNE-Traff...473?page=2
Dzisiejsze poranne naliczenie Smile mój cel to minimum podwojenie tego .

[Obrazek: nbbxuu.jpg]
Rafi jak rozumiesz poranne naliczenie ?
Ja również chciałbym wiedzieć. :-) To zyski z jednego dnia?
Odpowiedz