Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings?

Autor Wiadomość
RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings?
Sprawdź:
A w City to wpisać miejscowość czy pocztę ? I bez polskich znaków tak ?
W polu "city" masz wpisać miejscowość i bez polskich znaków.
Mam takie małe pytanie.
W zakładce Settings mam wpisać poprawne dane. To na pewno, ale jak? Big Grin
Nie jestem pełnoletni. W dacie urodzenia mam wpisać prawdziwą czy taką, żebym miał 18+? I w jakim formacie? Dzień miesiąc rok?
Następne pytanie. Imię i nazwisko mam bez polskich znaków, ale miasto i ulica tak. Mam wpisać polskie znaki?
Mieszkam w blokach. Gdzie wpisać numer domu i mieszkania? jeśli wpiszę w street coś takiego: Akacjowa 15/24 przy czym 15 to numer bloku a 24 to numer mieszkania będzie poprawnie?
Proszę o odpowiedź.
I jeszcze jedno. Od samego początku miałem problemy ze stroną. PTZ mam ciągle 0. Gdy odpowiem na pytanie zero znika i nic się nie pojawia. Czy to jakiś bug? Czy może przez to, że nie uzupełniłem jeszcze ustawień? Mam ten problem od kiedy założyłem tam konto, czyli od października 2009.
Aby dołączyć do Lockerz musisz mieć ukończone 13 lat. Możesz oczywiście założyć konto na rodziców.
Format - dzień, miesiąc, rok.
Imię, nazwisko, ulica, miasto - bez polski znaków.
W pole street wpisz - Akajowa 15/24.
Co do tego problemu ze stroną, to jest to właśnie bug. Związany on jest z nie wyświetlaniem PTZ, znajomych itp.
Ok thx. Punkcik poszedł Smile
Ups jeszcze jedno pytanko, ale to już tylko dla pewności. Sorry, że robię nowy post, a nie edytuję poprzedni, ale nie mogę nigdzie znaleźć odnoścnika do edycji Smile

Jak wpisać numer telefonu? 0048xxxxxx? Czy jakoś inaczej?
Co wpisać w state? Niektórzy pisali, że może być PL, ale nie koniecznie. Można zostawić puste?
No to jak? Pomoże ktoś? Tongue Tylko te 2 pytanka Big Grin
Już wiem jak edytować posty ;p
Numer telefonu - 0048xxxxxxxxx
W state wpisz PL, lub Poland.
Artur przecież pisze na pierwszej stronie w jakiej formie się zapisuje numer telefonu! Tak trudno poczytać ? =/
Wiem widziałem to. Czytam temat i piszę dopiero jak nie będę pewien. Dlatego napisałem o numerze, bo była mała wymiana zdań na ten temat Smile
A ja mam takie małe pytanie ,ponieważ jeżeli ktoś mieszka na wsi gdzie nie ma ulic i są tylko domy jednorodzinne to jak zapisać adres??
Odpowiedz