Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.
(17-12-2013 23:22)Zimusek napisał(a): Teraz mam problem.. Przed chwilą miałem takie statystyki z programy czytaj sms
wejść-23
konwersja - 0
skuteczność - 30%
zysk - 0
myślę sobie poczekam do tej 00:00 żeby mi dodało te moje leady bo w koncu skutecznośc 30%
wchodzę po kilku minutach i nagle jest :
Wejść-23
konwersja - 0
skutecznośc - 0
zysk - 0
Proszę podeślij nam maila z informacjami, sprawdzimy.
Na 99% osoby się wypisały zanim została naliczona opłata za "welcome message". Wtedy byśmy byli mocno stratni gdybyśmy naliczali każdą rejestrację (nawet te co się wypisały po minucie).
(17-12-2013 23:30)MartinS napisał(a): Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.
A na fires czy jak easysub był to się nie wypisywali
(17-12-2013 23:30)MartinS napisał(a): Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.
A na fires czy jak easysub był to się nie wypisywali
Wypisywali się, ale Easysub i Fires naliczał nam tak czy siak te leady. Tylko coś nie chce mi się wierzyć, że z 16 leadów nie naliczyło mi aż 9.