Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pytania i odpowiedzi » W tym temacie udzielamy odpowiedzi na ogólne pytania.

Autor Wiadomość
RE: Pytania i odpowiedzi
Sprawdź:
Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Smile Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.
(17-12-2013 23:27)illysms napisał(a):  
(17-12-2013 23:22)Zimusek napisał(a):  Teraz mam problem.. Przed chwilą miałem takie statystyki z programy czytaj sms

wejść-23
konwersja - 0
skuteczność - 30%
zysk - 0

myślę sobie poczekam do tej 00:00 żeby mi dodało te moje leady bo w koncu skutecznośc 30%

wchodzę po kilku minutach i nagle jest :

Wejść-23
konwersja - 0
skutecznośc - 0
zysk - 0

Proszę podeślij nam maila z informacjami, sprawdzimy.
Na 99% osoby się wypisały zanim została naliczona opłata za "welcome message". Wtedy byśmy byli mocno stratni gdybyśmy naliczali każdą rejestrację (nawet te co się wypisały po minucie).

wysłałem na e-mail wiadomość
Chyba najwyższy czas się przenieść na PPA..
(17-12-2013 23:42)MankuT napisał(a):  Chyba najwyższy czas się przenieść na PPA..

Nie martw się.. Ich programista zmienił liczenie skuteczności tylko na te zatwierdzone już Smile Więc prawdopodobnie jakieś leady tam jeszcze masz Tongue
(17-12-2013 23:30)MartinS napisał(a):  Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Smile Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.

A na fires czy jak easysub był to się nie wypisywali Big Grin
(18-12-2013 02:29)BabyBuns napisał(a):  
(17-12-2013 23:30)MartinS napisał(a):  Zimusek, nie wypisałbyś się jakbyś dostał wiadomość o tym, że będą Ci zabierać hajs co 2dni? Smile Tego jest już tak dużo, że ludzie powoli zaczynają myśleć.

A na fires czy jak easysub był to się nie wypisywali Big Grin

Wypisywali się, ale Easysub i Fires naliczał nam tak czy siak te leady. Tylko coś nie chce mi się wierzyć, że z 16 leadów nie naliczyło mi aż 9.
wyplaty sa na mbank?
Myg, skąd wiesz, że było 16 leadów? Czyżby fraudy?
Glosy: bolo9797 (+1), surfer0700 (+5)
Ja mam następujące pytanie czemu mój brat ma program CZYTAJ SMS którego ja nie posiadam ale zamiast programu CZYTAJ-SMS mam Quiz: Czystość Wody.
400 UU od rana, 0 leadów..dodam, że źródło na którym w innych PP koło 10:00 jest już 10-15 leadów...
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: