Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Cheterstwo nie popłaca !

Autor Wiadomość
RE: Cheterstwo nie popłaca !
Sprawdź:
a czy jesli zrobilem te konta i jesli mi wyzeruja punkty do 0 to moglbym zrobic inne nowe konto na tym samym kompie i zaczac na nim od nowa to czy to konto tez zablokuja czy nie?
Zablokują, ale prędzej Cię zabnują niż PTZ wyzerują Big Grin <----Rymuje się Tongue

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
buron jakbys chcial robic nowe konto to najlepiej zrob na brata czy matke i bedzie po sprawie na pewno go nie tkną

pozdro

[Obrazek: zarabiam.com.png]
hmm..no to jednym slowem dupa? i nici z nagrody? to juz nie ma zadnego sposobu na nowe konto? chyba ze wysle zaproszenie na maila i zrobie konto na kompie w szkole? jak myslicie nie dostane wtedy bana?
czytaj wyżej

(29-11-2009 11:15)Admin napisał(a):  buron jakbys chcial robic nowe konto to najlepiej zrob na brata czy matke i bedzie po sprawie na pewno go nie tkną

a czy moge sobie wyslac zaproszenie z konta tego co mialem konta inne robione falszywe?czy to ktos inny powinien wyslac?
Możesz wysłać, ale po co daj mi nabić 2 PTZ Smile
podaj tylko e-maila Smile

(29-11-2009 11:24)Marello napisał(a):  Możesz wysłać, ale po co daj mi nabić 2 PTZ Smile

[email protected]

masz Wink

czyli bede normalnie na spokojnie mogl na tym koncie robic punkty? i bede mogl np tak zrobic ze w domu wysle zapa na jakiegos maila i w szkole na kompie zrobie konto?
możesz ale ja bym nie ryzykował i 3mał sie jak najdalej od takiego konta,
przez glupie 2 ptz pożniej możesz stracić wszystko.
Na shoutboxie z pewnoscią znajdziesz pełno osób które Ci wyślą zaproszenie

E-mail jesj już w systemie !!!!!!!
Podejrzewam, że admin mnie wyprzedził ! Big Grin albo podałeś złego e-maila
(29-11-2009 11:25)buron napisał(a):  
(29-11-2009 11:24)Marello napisał(a):  Możesz wysłać, ale po co daj mi nabić 2 PTZ Smile

[email protected]

masz Wink

czyli bede normalnie na spokojnie mogl na tym koncie robic punkty? i bede mogl np tak zrobic ze w domu wysle zapa na jakiegos maila i w szkole na kompie zrobie konto?

Tak Smile ja w szkole też zrobiłem konto Tongue

Wątek zamknięty