Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Dwa Restocki w Maju !!!

Autor Wiadomość
RE: Dwa Restocki w Maju !!!
Sprawdź:
po staremu ale obejrzyj filmy lepiej mieć więcej
Fajnie jakby podnieśli x4 dlaczego?
większe szanse na PSP kosztowało by 3200 Wink
Ale tak nie zrobią
Na restock to i tak sie nie załapie, pewnie nawet jak by był tylko dla Polaków ;] Pozostaje mi czekać aż sklep będzie dla wszystkich i będą w nim NIŻSZE CENY !!! Bo zebrać ponad 30 kafli na PS3 czy xboxa to mission impassible
(10-05-2010 06:52)GROM2012 napisał(a):  Na restock to i tak sie nie załapie, pewnie nawet jak by był tylko dla Polaków ;] Pozostaje mi czekać aż sklep będzie dla wszystkich i będą w nim NIŻSZE CENY !!! Bo zebrać ponad 30 kafli na PS3 czy xboxa to mission impassible

ty chyba nie wiesz co mówisz, jak będzie shop dla wszystkich to znów podniosą ceny a i tak na razie Lockerz straciło trochę członków witryny więc raczej tego nie zrobią i cen też nie obniżą
Bo w shopie chodzi o to żebyś tylko zniżył cene a nie za darmo brał, dlatego im więcej % zniżki tym więcej PTZ w przeliczeniu na dolara w dół ceny.
szczerze to juz mi sie nie chce wierzyc ze cos zdobede ruski pewnie i tak zmatuja jakiegos bota na captcha i bedzie jak zwykle dupa... :/
(10-05-2010 13:26)Mathis K napisał(a):  szczerze to juz mi sie nie chce wierzyc ze cos zdobede ruski pewnie i tak zmatuja jakiegos bota na captcha i bedzie jak zwykle dupa... :/

Polak potrafi... My też coś wymyślimy SmileTongue oni są tępi Tongue

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
no właśnie Magnus jak im te zamówienia uznają to my też je zrobimy
(większość zawodników z USA, jest też kilku fighterów z Polski, którzy poświęcili punkty żeby wziąć udział w restocku)

To ja ;D
Ehh może teraz wyrwę PSP/DSi
mówię Wam, będzie dupa jak zawsze to bywa Smile
Odpowiedz