Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Na restock to i tak sie nie załapie, pewnie nawet jak by był tylko dla Polaków ;] Pozostaje mi czekać aż sklep będzie dla wszystkich i będą w nim NIŻSZE CENY !!! Bo zebrać ponad 30 kafli na PS3 czy xboxa to mission impassible
(10-05-2010 06:52)GROM2012 napisał(a): Na restock to i tak sie nie załapie, pewnie nawet jak by był tylko dla Polaków ;] Pozostaje mi czekać aż sklep będzie dla wszystkich i będą w nim NIŻSZE CENY !!! Bo zebrać ponad 30 kafli na PS3 czy xboxa to mission impassible
ty chyba nie wiesz co mówisz, jak będzie shop dla wszystkich to znów podniosą ceny a i tak na razie Lockerz straciło trochę członków witryny więc raczej tego nie zrobią i cen też nie obniżą
(10-05-2010 13:26)Mathis K napisał(a): szczerze to juz mi sie nie chce wierzyc ze cos zdobede ruski pewnie i tak zmatuja jakiegos bota na captcha i bedzie jak zwykle dupa... :/
Polak potrafi... My też coś wymyślimy oni są tępi
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."