Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
A ja to zauważyłem że 3/4 z was to strasznie nacjonalistycznie i patriotycznie bierze do siebie wszystko na lockerz. Ja się boje że by zaraz jakieś bojówki utworzycie przeciwko USA. ..Spokojnie ludzie.. testują bete z Amerykanami bo mają ich na wyciągnięcie ręki... nie ma problemu z adresowaniem ...paczki przychodzą po paru dniach ...itp itd ... Pozatym ..jakby qday byl popularny na świecie ...a beta sklep otworzyli by dla krajów innych niż Polska to byście ich jajami obrzucili ...więc nie dziwcie się ze lockerz otworzyli najpierw dla swoich. Wszystko w swoim czasie ...wielu z was zgarnęło taki stuff za darmo z lockerz że wielu obywateli zarabia na niego pół [albo i cały] miesiąc. To chyba wystarczająca taryfa ulgowa dla lockerz ...
Wymówkę sobie znaleźli wystarczy zaznaczyć że warta 1$ i po sprawie;]
A co ja tam będę narzekać... Będzie sklep to będzie nie będzie uzbieram i zakupie u nas.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-04-2010 18:23 przez Noeki.)
(27-04-2010 18:21)Noeki napisał(a): Wymówkę sobie znaleźli wystarczy zaznaczyć że warta 1$ i po sprawie;]
A co ja tam będę narzekać... Będzie sklep to będzie nie będzie uzbieram i zakupie u nas.
tylko że jak paczka zaginie to odzyskają 1$ a nie 100$
Kurwa,bo tam trudno zrobić żeby nie byłą cła i vatu wystarczy żeby nie wkładali jebnietych kartek z ceną na rachunku lockerz.
Więc może napiszmy wszyscy do lockerz żeby nie wkładali faktury z ceną nagrody bo wtedy nie mamy cła i vatu