![]() |
Beta Sklep tylko dla USA - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Beta Sklep tylko dla USA (/Temat-Beta-Sklep-tylko-dla-USA-6086) |
Beta Sklep tylko dla USA - Gumowy - 27-04-2010 15:31 ![]() Tak, to już pewne. W dzisiejszym newsie Lockerz potwierdziło obawy użytkowników z Europy i nietylko. Beta sklepu na Lockerz będzie dostępna TYLKO dla uzytkowników USA którzy posiadają status Z-list... Oto ten news (przetłumaczone przez Reedo) Język Ang. Cytat:As we've been hinting, SHOP is coming soon â?? very soon! We're very excited to introduce you to a whole new way of shopping online, available only to our Lockerz membership. Język Pol. Cytat:Jak juz dawalismy do zrozumienia SHOP pojawi sie juz wkrotce! Jestesmy bardzo podekscytowani wprowadzaniem was w calkowicie nowy wymiar zakupow w internecie, dostepnych tylko dla czlonkow Lockerz. Wy także czujecie się oszukani? RE: Beta Sklep tylko dla USA - wikiwik16 - 27-04-2010 15:36 Witam po długiej nie obecności ![]() Ej to można spodziewać sie ogólno dostepnego sklepu juz na wakacje. RE: Beta Sklep tylko dla USA - Kilol - 27-04-2010 15:37 Oszukani ? E tam. Ważne, że walczą o wycofanie/obniżenie cła i vatu dla nas. ![]() RE: Beta Sklep tylko dla USA - Kicha - 27-04-2010 15:38 To jednak pojechali po bandzie... Nie rozumiem troche ich. Dali do zrozumienia ze bedzie sklep pokochamy go itd. Ze beda testy a teraz wielki klops bo ameryka tylko moze. No rozumiem ze walcza z oplatami ale to jest jak walka z wiatrakami nie wygra sie. No ale oplaty oplatami ale sklep mogl byc dla wszystkich. Staram sie utrzymac dobry stosunek do lockerz ale ciezko mi jest ![]() Zobaczymy co z tego wyniknie. A tak nawiasem to sklep dla "nas" bedzie w wakacje albo pozniej pewnie... RE: Beta Sklep tylko dla USA - Magnus - 27-04-2010 15:39 Dobrze ,że myślą coś z cłem byśmy nie płacili ![]() ![]() ![]() RE: Beta Sklep tylko dla USA - najpek - 27-04-2010 15:45 ludzie przeczytajcie oryginalny tekst ZE ZROZUMIENIEM ![]() ![]() RE: Beta Sklep tylko dla USA - Kicha - 27-04-2010 15:49 Najpek w polskim tez to pisze... RE: Beta Sklep tylko dla USA - KuKiii9 - 27-04-2010 15:52 Czekam na ten sklep ; ) Ale z drugiej strony obawiam, się że będzie lipa... bo jak dla kazdego będzie dostępne to pewnie zaraz walną, że im sie w magazynie coś skończyło itd... Uzbierałem już 1550 Ptz i czyham na Ipod-a Touch-a 8Gb ... Nigdy nie brałem udziału w restocku i nawet szczerze mowiąc dziwi mnie to bo nie wiadomo co gdzie kiedy jak... RE: Beta Sklep tylko dla USA - haggard - 27-04-2010 15:55 Hmmm.... tym sie nie martwie. Ale jesli to sie potwierdzilo, a z innych zrodel(konkurencja) bylo wiadomo o tym wczesniej, to inne fakty z tych informacji tez moga sie potwierdzic m.in. 100% znizki za ptz ![]() @UP. To będzie sklep, będą sprzedawać produkty różnych firm, raczej nie walną po tygodniu, ze produkty wyczerpany, do zobaczenia za miesiąc. RE: Beta Sklep tylko dla USA - Burned - 27-04-2010 15:56 Nie pozbędą się cła tak o, to jest więcej pieniędzy dla państwa i co będą szukali sposobu, chyba warośc przesyłki 1$ czy coś takiego. Dajcie spokój czekam tyle na ten sklep, już myślałem że otworzą a tu taki wał. |