Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
No właśnie, tak czytam te 5 stron postów, jak to Rincorn zachwala ten program, ale bardzo dobrze omija temat ile zainwestował na początku, a to też jest ważne, wkleja tylko dowody wypłat, ale ile w to włożył to już nic.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-09-2012 08:33 przez RWX45.)
ja zauważyłem już kilka mega super programów, które zachwala 'inwestując' po 5-10 dolarów, załącza dowód wypłaty na 1 $ i liczy na refów. Może i w tym szaleństwie jest metoda ale ja jakoś nie reflektuję
Po problemach z logowaniem z którymi programisci jeszcze walczyli w dniu wczorajszym i przez co jak moze niektorzy zauwazyli wypłaty były anulaowane przez kilka godzin,Bampaid znów funkcjonuje prawidlowo i tu znów brawo za szybkie uporanie się A Właśnie na moje konto dotarła 13 wypłata:
(11-09-2012 08:33)RWX45 napisał(a): No właśnie, tak czytam te 5 stron postów, jak to Rincorn zachwala ten program, ale bardzo dobrze omija temat ile zainwestował na początku, a to też jest ważne, wkleja tylko dowody wypłat, ale ile w to włożył to już nic.
powiem szczerze WCALE CIE TO NIE POWINNO INTERESOWAĆ ILE ZAINWESTOWAL .
(11-09-2012 09:13)duzypawel napisał(a): ja zauważyłem już kilka mega super programów, które zachwala 'inwestując' po 5-10 dolarów, załącza dowód wypłaty na 1 $ i liczy na refów. Może i w tym szaleństwie jest metoda ale ja jakoś nie reflektuję
jest metoda i to skuteczna. ale nikt nie liczy jego poswieconego czasu na szperanie w sieci za tego typu programami ani wkladu ktory poswiecil na probna inwestycje, wiec powinienes mu dziekowac ze masz gdzie zainwestowac a nie jeszcze wypominac..