Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
kurrrr*a nie mam kasy na to wszystko, zasilacz, karta graficzna, chłodzenie procesora... chyba sobie odpuszcze i nie będę grał w te gry a jak się spali ten złom to wtedy będę myślał nad kupnem jakiegoś bo tu 200 tu 300 tu 100 i nagle 600 zł
mądry polak po szkodzie ;/ przyznaje się do błędu wcześniej miałem składaka i wszystko pięknie chodzi już hmm. 8 rok wymieniona tylko karta graficzna na lepszą i dodane pamięci RAM a ten złom wali się od nowości ;/
ja napisałem posta na PCLabie żeby mi złożyli taniego kompa do gier do 2000zł.
To było 2 lata temu, kupiłem taki który złożył mi spec, wyszło 1760zł, 80% gier chodzi na najlepszych wymaganiach
jak ja go kupowałem to nie miałem neta ;( nie znałem się zbytnio na kompach (wcześniej składał mi chrzesny) więc kupiłem złożonego w sklepie w swoim mieście i mam złomka