Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam. Zamierzam kupić sobie kartę graficzną tak do 300 zł. Po moim ostatnim zakupie (GeForce 8800GT 1GB) mam dość GF i teraz chce tylko ATI. Co polecacie? Ma być 1 GB. Taka będzie dobra?
a mam takie głupie pytanie. Na stronie komputronika przeglądałem karty graficzne i kilka miało obsługiwane standardy Directx 9,10,11 a niektóre tylko 11 to znaczy że na XP nie pójdzie, bo tam nie ma 11?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-06-2011 12:19 przez adamsonm.)
Coś się konkretnego stało ze masz taki uraz do GF? Jeżeli nie zależy Ci na dx 11 to nie rozumiem dlaczego wymieniasz 8800 na kartę która jest porównywalna lub nieco lepsza.
Jeżeli chodzi o ati to w tej cenie chyba lepszego modelu nie znajdziesz. Tutaj znalazłem ten model w niższej cenie i z gwarancja na 3 lata zamiast 2: http://allegro.pl/gigabyte-radeon-hd5670...5117.html.
Gdybyś chciał kupić używaną to może by Ci się udało kupić w okolicach 300 zł 5750 lub 5770. Niektóre mają jeszcze gwarancje więc myśle, że warto poszukać.