Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Wrażenie po darmowym restocku - Luty Restock

Autor Wiadomość
RE: Wrażenie po darmowym restocku - Luty Restock
Sprawdź:
Słysze na TS'ie głośne "RESTOCK!" więc szybko wbijam i tu pierwszy błąd, zamiast lognąc automatycznie to wpisałem meil i hasło. Po chwili byłem w electronic, klikam F3 i już jestem przy X360, klikam, troszke mi sie zeszło zanim kraj wybrałem, później Alt+J, autofill zadziałał bezproblemu, jeszcze captcha i... dupa już nie ma Xbox'ów :s Cofnałem do electronic wziąłem Apple Magic, wypełniłem i znowu się spóźniłem. Wszedłem do Cool Brands i wziąłem Kubek Lockerz Undecided Mogło byc lepiej ale cóż.
Jednym słowem : FAIL.
Wbiłem jako jeden z pierwszych, zalogowałem się, znalazłem iPoda, to było jakieś 5-6 sek. Ładowało się 3 sek, i sorry fresh out. odświeżam strone, a tam NIC nie ma.
I jak chłopaki pisaliście wczoraj coś do nich ? o ten błąd? bo ja napisałem i niestety, zero odpowiedzi ;( Teraz ich paroma mailami zaspamowałem xd

Baczex, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Ja nie miałem żadnych błędów.
Nawet lagów. Od razu wszystko się wczytało.
I Shuffle zamówiłem Big Grin
ja napisalem ale kilka cieplych slow do nich
a jak pisze "FRESH OUT" to znaczy że nie ma tego towaru?? gdzieś czytałem żeby sie tym nie przejmować tylko spróbować wziąć tą nagrodę...
to znaczy ze nie ma jak juz jest frewsh out
Informacja o Restocku na TS wyglądała mniej więcej tak :

Ja : Chłopaki pozwolicie że wam przerwe bo właśnie się chyba zaczął ...
Ktoś w połowie zdania: RESTOCK!
Ja : no właśnie
Big Grin

Po wpisanych danych na bon Amazon niestety wyprzedano , więc wziąłem koszulke Odyssa
Sprawdzałem ptzplace co 10-15 sekund i kiedy na SB jeszcze nic nie było o restocku odświeżyłem ptzplace i pojawiło się logowanie.

Oczywiście autofill nie chciał zalogowań więc szybciutko wpisałem, wbiłem bez większych opóźnień, wybrałel electronics, zamuliło parę sekund, zjechałem do WII i już nie bylo. Byly jeszcze psp za 900. Chciałem wziąć Bioshocka na PC ale jak kliknąłem to dostałem komunikat, że już nie ma, to samo z wersją na PS3. Poszedłem to BWL i tam już tylko 25$ było.

Napisałem do lockeerz.
a mi nie chciało wogóle przejść do zalogowania cały czas miałem napis taki jak jest zawsze na ptz place
Odpowiedz