Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Słysze na TS'ie głośne "RESTOCK!" więc szybko wbijam i tu pierwszy błąd, zamiast lognąc automatycznie to wpisałem meil i hasło. Po chwili byłem w electronic, klikam F3 i już jestem przy X360, klikam, troszke mi sie zeszło zanim kraj wybrałem, później Alt+J, autofill zadziałał bezproblemu, jeszcze captcha i... dupa już nie ma Xbox'ów :s Cofnałem do electronic wziąłem Apple Magic, wypełniłem i znowu się spóźniłem. Wszedłem do Cool Brands i wziąłem Kubek Lockerz Mogło byc lepiej ale cóż.
Jednym słowem : FAIL.
Wbiłem jako jeden z pierwszych, zalogowałem się, znalazłem iPoda, to było jakieś 5-6 sek. Ładowało się 3 sek, i sorry fresh out. odświeżam strone, a tam NIC nie ma.
Sprawdzałem ptzplace co 10-15 sekund i kiedy na SB jeszcze nic nie było o restocku odświeżyłem ptzplace i pojawiło się logowanie.
Oczywiście autofill nie chciał zalogowań więc szybciutko wpisałem, wbiłem bez większych opóźnień, wybrałel electronics, zamuliło parę sekund, zjechałem do WII i już nie bylo. Byly jeszcze psp za 900. Chciałem wziąć Bioshocka na PC ale jak kliknąłem to dostałem komunikat, że już nie ma, to samo z wersją na PS3. Poszedłem to BWL i tam już tylko 25$ było.