Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Restock Płatny Luty - Fale Zakończone !!!

Autor Wiadomość
RE: Restock luty - fale zakończone !!!
Sprawdź:
A dostał ktoś może e-majla od lockerz już?
No to napiszcie do nich aby zrobili resocki osobno dla każdego kraju lub kontynentu.
Mi udało się zgarnąć Madden NFL 2010 na Wii w pierwszej płatnej fali Cool Chciałam ipoda toucha, ale po 30s już go nie było :@ Nie dostałam jeszcze maila od lockerz.
ja zamówiłem Wii^^
dobrze, że nie brałem biletu na restock. Wydaje mi się, że lockerz pożałowało tego, że podali daty i godziny restocków. Widzieliście co się wczoraj(dziś) działo. I powiem brzydko lockerz dało dupy. Dla większości osób restock to była biała strona.
(26-02-2010 10:41)onilox napisał(a):  dobrze, że nie brałem biletu na restock. Wydaje mi się, że lockerz pożałowało tego, że podali daty i godziny restocków. Widzieliście co się wczoraj(dziś) działo. I powiem brzydko lockerz dało dupy. Dla większości osób restock to była biała strona.

I to jest kolejny powód, dla którego czekam na sklepik 24/7. Już się go wręcz nie mogę doczekać. Jeśli nie wyłowię tego co chcę na darmowym restoocku (na 99.99% w ogóle na niego nie trafię), to zostawiam punkty na sklepik. Nie będę byle czego brał za 200 czy 300 pkt :/
(26-02-2010 10:38)shook napisał(a):  ja zamówiłem Wii^^

GZ !! drugie WII na forum

http://www.zarabiam.com/showthread.php?t...&pid=24072
Hm, a wiadomo kiedy ma być ten sklepik 24/7 i czy w ogóle ma być czy to tylko plotka ?
No i jeszcze jedna ważna kwestia, jeżeli dadzą 24/7 to "ceny" pozostaną takie same ?
z tego co wyczytałem w marcu podobno ma być sklepik dlatego tyle bylo fal oraz dzis darmowy restock bo chca jakos sie pozbyc towaru ceny niestety wzrosna i to bardzo
No to wymyślili bardzo dobry sposób na uszczuplenie kont z pkt -> zalagowany restock Tongue
Teraz nie dość że będę zbierać rok na koszulkę to jeszcze na starcie jestem -250 Tongue hehe
Odpowiedz