Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
AlertPay

Autor Wiadomość

Sprawdź:
Siemka. Czy można jakoś odzyskać PIN. Bo zapomniałem i nie wiem jak mogę odzyskaćSad Za odpowiedzi będę bardzo wdzięczny...

mrw111 napisał(a):Czy można jakoś odzyskać PIN.
Można, wystarczy do nich napisać o podesłanie tego kodu. Odpiszą w 24h.

HehBig Grin Sam już odzyskałem Wink Ale dzięki Wink Narazka
EDIT!!! Kolega nie pamięta ani PINU ani odpowiedzi na pytaniaBig Grin W takim razie jak może odzyskać PIN???? Big Grin

czy jest jakiś limit przelewaniu pieniędzy z alertpay na ppolski bank :mrgreen: :-P
Pytanie
Witam.To jest mój pierwszy post na Waszym forum.Jak coś źle napisze albo nie w tm temacie albo w "zakładce" to mnie poprawcie.Mam do Was takie pytanko.Minowicie otworzyłem konto na alertpay-cie.i chcialbym wykonac przelew kasy na konto bankowe Ing tylko ze mam prowadzone polskich złotówkach.Czy jest taka możliwość na alertpay-cie że kase Usd zamienić na pln???

tomciozet napisał(a):Overview / My Profile / Currencies / Poland Zlotych
Na koniec klikasz: "Transfer Balance".

Potem wybierasz sobie waluty i kwotę do przewalutowania.

Oczywiście wcześniej trzeba sobie otworzyć konto złotówkowe
wybierając: Poland Zlotych i klikając: "Open Balance". 8-)

czytaj caly temat Pozdro Tongue

Mam pytanie jak mogę zrobić przelew z alertpay na moneybookers? Jeżeli się nie da to czy można zrobić przelew z alertpay > egold > moneybookers ? Proszę o szybką odpowiedź.

Kropa123 napisał(a):Mam pytanie jak mogę zrobić przelew z alertpay na moneybookers? Jeżeli się nie da to czy można zrobić przelew z alertpay > egold > moneybookers ?
Chyba nie... Ile razy jeszcze będziesz o to pytał?

Wymień się z kimś na forum. ;-) Bezproblemowy sposób.

Sposób już znalazłem Big Grin bo poszukałem po innych forach tego typu :-) i powiem wam jesteście w błędzie da się to zrobić :-) Ale naszukałem się po googlach :-) Jeżeli chcecie wiedzieć to sami poszukajcie ja szukałem 3 h Big Grin
Odpowiedz