Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Witam.To jest mój pierwszy post na Waszym forum.Jak coś źle napisze albo nie w tm temacie albo w "zakładce" to mnie poprawcie.Mam do Was takie pytanko.Minowicie otworzyłem konto na alertpay-cie.i chcialbym wykonac przelew kasy na konto bankowe Ing tylko ze mam prowadzone polskich złotówkach.Czy jest taka możliwość na alertpay-cie że kase Usd zamienić na pln???
Mam pytanie jak mogę zrobić przelew z alertpay na moneybookers? Jeżeli się nie da to czy można zrobić przelew z alertpay > egold > moneybookers ? Proszę o szybką odpowiedź.
Kropa123 napisał(a):Mam pytanie jak mogę zrobić przelew z alertpay na moneybookers? Jeżeli się nie da to czy można zrobić przelew z alertpay > egold > moneybookers ?
Chyba nie... Ile razy jeszcze będziesz o to pytał?
Sposób już znalazłem bo poszukałem po innych forach tego typu :-) i powiem wam jesteście w błędzie da się to zrobić :-) Ale naszukałem się po googlach :-) Jeżeli chcecie wiedzieć to sami poszukajcie ja szukałem 3 h