Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(11-03-2025 17:58)Bobyer napisał(a): Ale dzisiaj dobry dzień!
Do tej pory z "offerwalli" mialem ok 22,770.39 złotych monet.
A teraz za jednym razem wpadło mi 8700 .
Uważajcie bo strona przestaje płacić po paru-parunastu wypłatach. Po uzbieraniu minimum do wypłaty i jej zleceniu transakcja wisi pare tygodni lub miesięcy i jest anulowana po czym ktoś z supportu odpisuje, że aktualnie są jakieś problemy i tak w kółko.
U mnie ostatnia wypłata przeszła w 2023 roku i od tamtego czasu żadna kolejna nie dochodzi, także uważajcie bo u mnie już paru znajomych ma ten sam problem co ja więc nie jest to przypadek tylko raczej schemat działania strony.
To tak od siebie, jestem tam może ze dwa lata obecnie level ponad 4000. Jak do tej pory zero problemów z wypłatami które robie raz na dwa tygodnie dodam jeszcze że ciągle korzystam z vpn mimo iż jest on zabroniony. Tak więc z mojej strony jak najbardziej ok
Za co to dostałeś??? To za jedno zadanie czy więcej???
Ja wchodzę na to z kompa i ostatnio zgarnąłem 12625 tokenów za jedno zadanie.
Wybierasz ofertę Revenueuniverse i następnie MoneyWell, pokaże Ci się kod QR, skanujesz oraz instalujesz apke, następnie zostawiasz włączoną na telefonie na 35min i wpadają za to tokeny.
Wybierasz ofertę Revenueuniverse i następnie MoneyWell, pokaże Ci się kod QR, skanujesz oraz instalujesz apke, następnie zostawiasz włączoną na telefonie na 35min i wpadają za to tokeny.
A ta apka w rev to: "Earn Tokens for playing Mobile Games!" ?
A ta apka w rev to: "Earn Tokens for playing Mobile Games!" ?
Nie, jak wejdziesz w to co napisałeś i zeskanujesz kod QR to po prostu przeniesie Cię do wersji mobilnej znaczy się otworzy Ci przeglądarkę i stronę z ich ofertą na komórce. To o czym ja mówię nazywa się 'Money Well'.
Masz może jakieś zadania z tego Offerwalls dobrze płatne co dają po kilkaset tokenów a nie takie co dają token albo mniej???
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-03-2025 15:03 przez artur83.)
Artur , dostałem to z ankiety z timewalla - za 1 zadanie. Choć tego dnia to w ogóle jakoś super powpadało bo kupiłem 2x5000 golda koparki i 3x1000 - oczywiście advanced. W sumie nie wiem po co te inne do wyboru są.
Spróbuje te moneywall.
Ogólnie z "gier" ogarnąłem ze te dice i monopoly sa w sumie ok bo mozna odpalić, dac automat w rzucaniu i się samo robi.
A powiedzcie mi proszę czy jak np. dla Revenueuniverse zrobie to moneywall i jak potem odinstaluje to moge to zrobić dla innego "oferenta" czy nie przejdzie?