Simplebits - ile wyciągnę? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Simplebits - ile wyciągnę? (/Temat-Simplebits-ile-wyciagne-177811) |
Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - Wczoraj 12:15 Postanowiłem że stworzę swój dziennik w którym będę zapisywał swoje zarobki w serwisie Simplebits. Głównie zarabiam tam na ankietach ale i jakiś offerwall wpadnie Jeśli chodzi o zarobki to wpada mi 10-20$ na miesiąc (które wypłacam na Binance -Dash) W serwisie wykonuję: - Ankiety, - Offerwalle, - zbieram Daily Reward, - PTC, - Kliki Faucet, - Minning, Następnie za dostępne monety wrzucam wszystko w Rent Hardware gdzie na dzień 17.01.2025 mam 297 wynajętych. Postaram się codziennie wrzucić info ile zarobiłem i ile zainwestowałem w Hardware. Link do strony (czysty): https://simplebits.io/ Link reff (Dzięki!): https://simplebits.io/ref/9H8XGfBzsaym RE: Simplebits - ile wyciągnę? - v889 - Wczoraj 18:32 Zarejestrowałem się z refa. Może jakiś krótki poradnik, w co tam klikać i co do czego? RE: Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - Wczoraj 19:40 (Wczoraj 18:32)v889 napisał(a): Zarejestrowałem się z refa. Może jakiś krótki poradnik, w co tam klikać i co do czego? Dzięki za ref! Ja zaczynałem od ankiet (u mnie najlepiej zlicza ankiety z offerwall: Theoremreach, CPX Research i Bitlabs) Za każdą ankietę otrzymasz Tokens (złote monetki) + jakieś zasoby w Inventory. Jak będziesz posiadać zasoby uzupełnij sobie equipment (dostajesz większą moc w mining). I tu musisz ułożyć zestaw w zależności co chcesz kopać SHA256 - BTC, Ethereum - Ethash, Litecoin - Scrypt. Ja kopię w Mining Litecoin Mój zestaw w Equipment to: HW High End GPUs, SW Basic Mining Software, ADM Scrypt Laptop. Klikaj codziennie w Daily Reward - tu otrzymasz nagrody. PTC - klikasz reklamy. Faucet - tu musisz klikać za każdym razem przed Mining, gdy klikniesz Mining będzie odblokowany (co 25 min), Shortlinks - shortlinki ale ja tu nie zaglądam bo nie mam cierpliwości. Challenges - Dzienne challenge i tygodniowe tu warto zaglądać bo można zdobyć dodatkowe EXP (levelowanie konta) i Tokeny Fund - tu odbierzesz Bound Tokeny (szare coinsy) za moc wynajętych urządzeń w Rent Hardware. Hardware - tu wynajmiesz koparki (ja biorę zawsze to po 1000) i dostajesz 135%, Mining - tu kopiesz Bound Tokeny Małe kwoty ale warto klikać bo wtedy zdobywasz wyższy poziom konta. Inventory - tu znajdziesz boostery i sprzeęt do Equipment, Market - tu sprzedasz/kupisz sprzęt za Tokeny (złoty coin), Games - gierki ale ja nie korzystam, Wheel - gierka ale tu też nie zaglądam, Transactions - wpływy itp na koncie, Withdraw -wypłata (od 10 000 Bound Tokens - 1$) A i jeszcze jedno w Equipment mozesz ulepszać sprzęt a punkty do ulepszania dostajesz za mining. To tak po krótce wyjaśniłem co i jak. Jak będą pytania pisz tu lub na priv pomogę EDIT: Zarobki 17.01.2025 BT - Bound Tokens (srebrne coiny) Token - Złoty token Faucet: 26 Tokens Block Reward: 117 BT PTC: 8 Tokens Offerwall: 6689 Tokens Hardware Reward: 5140 BT Challenges: 1000 Tokens Czyli: Tokens (złoty coin) 7 723 Bound Tokens (srebrny coin) 5 257 Czyli w $$ = 1.30$ |