Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Simplebits - ile wyciągnę? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352)
+--- Wątek: Simplebits - ile wyciągnę? (/Temat-Simplebits-ile-wyciagne-177811)

Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - Wczoraj 12:15

Postanowiłem że stworzę swój dziennik w którym będę zapisywał swoje zarobki w serwisie Simplebits. Głównie zarabiam tam na ankietach ale i jakiś offerwall wpadnie Smile

Jeśli chodzi o zarobki to wpada mi 10-20$ na miesiąc (które wypłacam na Binance -Dash)

W serwisie wykonuję:
- Ankiety,
- Offerwalle,
- zbieram Daily Reward,
- PTC,
- Kliki Faucet,
- Minning,

Następnie za dostępne monety wrzucam wszystko w Rent Hardware gdzie na dzień 17.01.2025 mam 297 wynajętych.

Postaram się codziennie wrzucić info ile zarobiłem i ile zainwestowałem w Hardware.

Link do strony (czysty): https://simplebits.io/

Link reff (Dzięki!): https://simplebits.io/ref/9H8XGfBzsaym

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - v889 - Wczoraj 18:32

Zarejestrowałem się z refa. Może jakiś krótki poradnik, w co tam klikać i co do czego?

RE: Simplebits - ile wyciągnę? - chincyk - Wczoraj 19:40

(Wczoraj 18:32)v889 napisał(a):  Zarejestrowałem się z refa. Może jakiś krótki poradnik, w co tam klikać i co do czego?

Dzięki za ref!

Ja zaczynałem od ankiet (u mnie najlepiej zlicza ankiety z offerwall: Theoremreach, CPX Research i Bitlabs)

Za każdą ankietę otrzymasz Tokens (złote monetki) + jakieś zasoby w Inventory.

Jak będziesz posiadać zasoby uzupełnij sobie equipment (dostajesz większą moc w mining). I tu musisz ułożyć zestaw w zależności co chcesz kopać SHA256 - BTC, Ethereum - Ethash, Litecoin - Scrypt.

Ja kopię w Mining Litecoin Mój zestaw w Equipment to: HW High End GPUs, SW Basic Mining Software, ADM Scrypt Laptop.

Klikaj codziennie w Daily Reward - tu otrzymasz nagrody.

PTC - klikasz reklamy.

Faucet - tu musisz klikać za każdym razem przed Mining, gdy klikniesz Mining będzie odblokowany (co 25 min),

Shortlinks - shortlinki ale ja tu nie zaglądam bo nie mam cierpliwości.

Challenges - Dzienne challenge i tygodniowe tu warto zaglądać bo można zdobyć dodatkowe EXP (levelowanie konta) i Tokeny

Fund - tu odbierzesz Bound Tokeny (szare coinsy) za moc wynajętych urządzeń w Rent Hardware.

Hardware - tu wynajmiesz koparki (ja biorę zawsze to po 1000) i dostajesz 135%,

Mining - tu kopiesz Bound Tokeny Małe kwoty ale warto klikać bo wtedy zdobywasz wyższy poziom konta.

Inventory - tu znajdziesz boostery i sprzeęt do Equipment,

Market - tu sprzedasz/kupisz sprzęt za Tokeny (złoty coin),

Games - gierki ale ja nie korzystam,

Wheel - gierka ale tu też nie zaglądam,

Transactions - wpływy itp na koncie,

Withdraw -wypłata (od 10 000 Bound Tokens - 1$)

A i jeszcze jedno w Equipment mozesz ulepszać sprzęt a punkty do ulepszania dostajesz za mining.

To tak po krótce wyjaśniłem co i jak. Jak będą pytania pisz tu lub na priv pomogę Smile

EDIT:
Zarobki 17.01.2025

BT - Bound Tokens (srebrne coiny)
Token - Złoty token

Faucet: 26 Tokens
Block Reward: 117 BT
PTC: 8 Tokens
Offerwall: 6689 Tokens
Hardware Reward: 5140 BT
Challenges: 1000 Tokens

Czyli:
Tokens (złoty coin) 7 723