Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(17-12-2020 23:51)marmal napisał(a): Ja jestem zainteresowany rejestracją. Nie wiem co oznacza link polecający, ale reflink z pierwszego posta wyrzuca mi, że został zablokowany z powodu podejrzanej działalności. Jak jest jakiś inny link, to z chęcią użyję.
marmal - link poprawiony. Obecnie tylko 5€ do zgarnięcia za wydanie 20€. Nie jest to jakaś super oferta ale przy jakimkolwiek zakupie, zawracają nam 1/4.
Edit 23 grudnia 2020: Są obecnie dwa sposoby na otrzymanie bonusu od Vivid. Pierwszy z nich to bonus 5€ za wydanie 20€. Drugi natomiast to losowa kwota od 5 do 20€ za rejestracje z specjalnego linku (osoba posiadająca konto generuje indywidualny link). Drugi sposób nie wymaga żadnego depozytu ani wydawania pieniędzy.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-12-2020 19:49 przez Pablo1878.)
Promocja nadal aktualna. Tak jak w pierwszym poście - możecie zgarnąć 5€ za rejestracje bez depozytu (potrzeba zaproszenie na numer telefonu). Możecie również zarejestrować się przez link ale wtedy musicie wydać minimum 20€.