Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →

Nowy wygląd Zarabiam.com — zobacz, co się zmieniło →

Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Forumowy Kubek - Informacje

Autor Wiadomość
RE: Forumowy Kubek - Informacje
Sprawdź:
Kiedyś był też pomysł aby kubki zastąpić koszulkami. Może z nimi byłoby mniej kłopotu i taniej by wyszło.
To tylko moja luźna sugestia, jak ktoś się na tym zna to niech powie czy ma to sens Wink
EDIT: Popieram również smycze, jak to ktoś u dołu napisał Wink
Moje pomysły na nagrody czy też jak wcześniej ktoś to nazwał "pamiątką z forum" są:

- Długopisy
- Smycze na szyje
- Bransoletki silikonowe
- Kody doładowujące do telefonu chociażby 5zł nie jednego by uszczęśliwiło

Tyle z mojej strony oczywiście konta premium na serwisy powinny zostać xD
double? Poprawiam Wink Smyczki może i fajny pomysł zarówno jak i doładowania lecz długopisy to już przesada Big Grin
Oczywiście ale wtedy można było by zrobić zestawik Smyczka + Długopis xD
(06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a):  ...
- Długopisy
- Smycze na szyje
- Bransoletki silikonowe

Jesli je nam zasponsorujesz i bedziesz do wszystkich rozsylal to nie ma problemu - dogadamy sieSmile jesli chcesz placic za wysylke 2x wiecej niz wart jest produkt to gratuluje pomyslu Tongue

@Topic
co do tematu - to wciaz czekam na propozycje pracy jako iz od kilku dni jej nie ma, to moze ja Wam cos podsune : co sadzicie o kubku jednokolorowym z wygrawerowany logiem?

oto przyklad :
http://grawerowanielaserem.netmark.pl/ga...er_838.jpg

mysle ze z takim projektem nie bylo by duzego problemu i mozna by bylo zalatwic sprawe szybciej - oczywiscie wszystko zalezy od WasSmile

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Myślę, że kubek samym logiem też mógłby być Wink
@Admin: Co sądzisz o koszulkach?
banan, dobry pomysł jest Tongue Kubki z napisem i jedziesz
ciekawe jestem co bolt/kreatywny i reszta uzytkownikow powie, sadze ze kubek o jednym kolorze moglby miec obrazek o normalnej wielkosci jako projekt - tego wkrotce sie dowiem.

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Mi pasuje Wink
(06-09-2010 18:33)Admin napisał(a):  
(06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a):  ...
- Długopisy
- Smycze na szyje
- Bransoletki silikonowe

Jesli je nam zasponsorujesz i bedziesz do wszystkich rozsylal to nie ma problemu - dogadamy sieSmile jesli chcesz placic za wysylke 2x wiecej niz wart jest produkt to gratuluje pomyslu Tongue

@Topic
co do tematu - to wciaz czekam na propozycje pracy jako iz od kilku dni jej nie ma, to moze ja Wam cos podsune : co sadzicie o kubku jednokolorowym z wygrawerowany logiem?

oto przyklad :
http://grawerowanielaserem.netmark.pl/ga...er_838.jpg

mysle ze z takim projektem nie bylo by duzego problemu i mozna by bylo zalatwic sprawe szybciej - oczywiscie wszystko zalezy od WasSmile

2x więcej niż wart jest produkt ? Przesyłka poleconym kosztuje 5zł to chyba nie dużo co ? A jeśli miałbyś wysyłać kubek to jaką przesyłką ? To samo by Cię to wyszło...

Dlaczego miałbym sponsorować ? Kubki ktoś sponsoruje ? Przeznaczasz pieniądze z kubków na inną rzecz i już ... jakoś ja w tym nie widzę problemu ... Zwłaszcza że przy hurtowej ilości są rabaty ... kompletnie nie rozumiem twojej wypowiedzi ...
Wątek zamknięty