Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kiedyś był też pomysł aby kubki zastąpić koszulkami. Może z nimi byłoby mniej kłopotu i taniej by wyszło.
To tylko moja luźna sugestia, jak ktoś się na tym zna to niech powie czy ma to sens
EDIT: Popieram również smycze, jak to ktoś u dołu napisał
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06-09-2010 16:47 przez Grabowkers.)
(06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a): ...
- Długopisy
- Smycze na szyje
- Bransoletki silikonowe
- Kody doładowujące do telefonu chociażby 5zł nie jednego by uszczęśliwiło
Tyle z mojej strony oczywiście konta premium na serwisy powinny zostać xD
Jesli je nam zasponsorujesz i bedziesz do wszystkich rozsylal to nie ma problemu - dogadamy sie jesli chcesz placic za wysylke 2x wiecej niz wart jest produkt to gratuluje pomyslu
@Topic
co do tematu - to wciaz czekam na propozycje pracy jako iz od kilku dni jej nie ma, to moze ja Wam cos podsune : co sadzicie o kubku jednokolorowym z wygrawerowany logiem?
ciekawe jestem co bolt/kreatywny i reszta uzytkownikow powie, sadze ze kubek o jednym kolorze moglby miec obrazek o normalnej wielkosci jako projekt - tego wkrotce sie dowiem.
(06-09-2010 16:42)Corleone napisał(a): ...
- Długopisy
- Smycze na szyje
- Bransoletki silikonowe
- Kody doładowujące do telefonu chociażby 5zł nie jednego by uszczęśliwiło
Tyle z mojej strony oczywiście konta premium na serwisy powinny zostać xD
Jesli je nam zasponsorujesz i bedziesz do wszystkich rozsylal to nie ma problemu - dogadamy sie jesli chcesz placic za wysylke 2x wiecej niz wart jest produkt to gratuluje pomyslu
@Topic
co do tematu - to wciaz czekam na propozycje pracy jako iz od kilku dni jej nie ma, to moze ja Wam cos podsune : co sadzicie o kubku jednokolorowym z wygrawerowany logiem?
mysle ze z takim projektem nie bylo by duzego problemu i mozna by bylo zalatwic sprawe szybciej - oczywiscie wszystko zalezy od Was
2x więcej niż wart jest produkt ? Przesyłka poleconym kosztuje 5zł to chyba nie dużo co ? A jeśli miałbyś wysyłać kubek to jaką przesyłką ? To samo by Cię to wyszło...
Dlaczego miałbym sponsorować ? Kubki ktoś sponsoruje ? Przeznaczasz pieniądze z kubków na inną rzecz i już ... jakoś ja w tym nie widzę problemu ... Zwłaszcza że przy hurtowej ilości są rabaty ... kompletnie nie rozumiem twojej wypowiedzi ...