Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ankieta: XBOX CZY PS3?
Ankieta jest zamknięta.
PS3 59.89% 112 59.89%
XBOX 40.11% 75 40.11%
Razem 187 głosów 100%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie [Wyniki ankiety]

Wątek zamknięty 
[Zamknięty]Xbox CZY Ps3 ? ankieta

Autor Wiadomość
RE: Xbox CZY Ps3 ? ankieta
Sprawdź:
wedlug mnie ps3. mniejsza awaryjnosc, darmowy online (xbox i jego gold :|). Jesli chodzi o gry to i tu i tu mozna znalezc wiele ciekawych tytulow wiec kwestia gustu. Pewnie wiele osob wybierze klocka tylko dlatego iz istnieje mozliwosc przerobienia konsoli
Wybralem x360 bo mozna latwiej przerobic Smile
mam mieszane uczucia jesli chodzi o xbox jeden plus jest ten ze mozna przerabiac ale za to ps3 ma bluray nie trzeba wykupywac abonamentu zeby grac przez neta itp
PS3 - głównie ze względu na Blu-Raya. Grafika robi swoje Wink
Grafika nie jest aż tak lepsza w ps3, spokojnie można powiedzieć że obie konsole mają podobną grafikę.
Ja wole X Tongue
Łatwiej przerobić i w ogóle mam jakiś sentyment do Xboxa Dodgy
Wg mnie Xbox, bo ma w sobie to "cos" + moSZna przerobic Wink
Ale mozna tez powiedziec ze te 2 konsole sa prawie takie same
Nie, nie mozna tak powiedziec. Roznice sa ogromne imo. Ogolnie nie polecam przerabiania konsoli bo to zabija cala frajde, gdy mozna miec wszystkie gry ktore pojawia sie na rynku nie poznamy tak dokladnie zadnej bo zaraz wyjdzie cos nowego a stara rzucimy w kąt. Orginalna gra cieszy dużo bardziej, i je motywacją samą w sobie do jej ukończenia.
Wybrałem XBOX360, bo można łatwiej przerobić, i jest więcej gier Wink
(22-12-2009 01:39)Ave napisał(a):  Wg mnie Xbox, bo ma w sobie to "cos" + moSZna przerobic Wink
Ale mozna tez powiedziec ze te 2 konsole sa prawie takie same

Co konsola może mieć w sobie za "coś" dla mnie to pudełko,które odtwarza gry i daje dużo zabawy-wszystko

Co do tematu. Konsole są bardzoooo podobne. Mam ps3. Xbox i ps3 podobna grafika i duża dostępność gier do obu sprzętów. Na YouTube można znalezć wiele porównań. Wydaje mi się,że ps3 dzięki paru dodatkowym funkcją jest bardziej uniwersalne niż Xbox. Wybór należy do każdego osobiście,ja dostałem ps3 na gwiazdke w tamtym roku i jestem megaaa zadowolny-polecam każdemu jednak jak miałbym kupować konsolę za własne,ciężko zarobione pieniądze wybrałbym chyba Xboxa,bo jest jednak sporo tańszy a dla młodego,uczącego się gracza to ogromny plus Smile
Wątek zamknięty