Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(23-07-2015 19:32)Damkofr napisał(a): sumki ładne samemu mam pierwszy poradnik, jednak jak wiadomo ryzyko istnieje bo możemy pracować cały miesiąc i nie dostać nic.
w tym wypadku jest to już zarobek pewny i nie ma ryzyka
Tak jak pisałem zrobiłem sobie przerwę od intensywnego zarabiania i troszkę się obijałem ( co zamierzam kontynuować 2 ), mimo wszystko poświęcam codziennie troszkę czasu na rozbudowę zaplecza, nadzorowanie grup na fb i usuwanie spamu, zbieranie znajomych i inne rzeczy
Dzisiaj jednak jest mega pozytywny dzień nie wiem czy to za sprawą soboty ( bo w końcu weekend z moich obserwacji jest najlepszy do zarobku ) czy może z powodu że wstrzeliłem się w dobry moment nakładem pracy ok. 30-40(!) minut udało mi się zarobić bardzo ciekawą jak dla mnie kwotę:
z biegiem czasu wykrystalizowały się sposoby, przynoszące dobry zysk niskim nakładem pracy, naprawdę długo na to czekałem ale w końcu się udało
W planach mam dalej leniuszkowanie, testowanie nowych metod no i oczywiście praca na obecnych W dalszym ciągu będę zarzucał tutaj posty, żeby pochwalić się ewentualnymi postępami/dniówkami ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA!
W dalszym ciągu zapraszam też do zakupu drugiej części mojego poradnika dot. sieci afiliacyjnych i programów partnerskich ( link w podpisie ) Pozdro!
O ile nie mam się czym pochwalić, jeżeli chodzi o wczoraj ( kompletnie nic nie robiłem, wpadły jakieś złotówki ) o tyle z dziś jestem bardzo zadowolony:
zarobki utrzymują się stałe więc jest naprawdę spoczko
kilka osób pytało mnie na priv, na czym to wszystko dokładnie polega, jak robię takie kwoty, czy pomogę, czy mentoruję i inne rzeczy Mogę udzielić kilku wskazówek aczkolwiek żeby mentorować potrzeba duużo czasu, niestety nie jestem w stanie pogodzić codziennie swoich spraw osobistych, zarabiania w necie i w dodatku pomocy ludziom piszącym do mnie na pw, do sieci afiliacyjnych nie ma też reflinków więc nie bardzo ten mentoring mógłby funkcjonować, swoją wiedzę przekazuję w postaci poradnika gdyż uważam że to najlepszy sposób, aby czegoś nauczyć, a w dodatku nie wymaga to ode mnie takiego nakładu czasowego jeżeli miałbym z każdym pracować indywidualnie jestem pewien że z wiedzą z poradnika i moją stałą ( w miarę możliwości ) pomocą przez pw lub komunikator każdy jest w stanie odrobić te zainwestowane w poradnik pieniądze w ciągu mniej niż tygodnia ( jeżeli rzeczywiście będzie pracował a nie leżał do góry odwłokiem ) więc tak czy siak moim zdaniem warto wiadomo, po takim "kopie" startowym na pewno każdy wykmini własne pomysły i nisze ( nie jest to nic skomplikowanego ) a potem już poleci z górki
zapraszam do komentowania dziennika, mam nadzieje że moimi wynikami zmotywuję kogoś do pracy!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2015 21:49 przez Pmxq.)