Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Zarabianie przez stronę Dogry.pl » Dowiecie się tutaj jak w łatwy sposób możecie zarobić przez stronę internetową Dogry.pl

Autor Wiadomość
RE: Zarabianie przez stronę Dogry.pl
Sprawdź:
Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj okej? To że nikt Ciebie nie prosi o pomoc to nie znaczy, że nie ma problemu.
Jeszcze raz napiszę jeżeli nie potrafisz zrozumieć prostego zdania: U NIEKTÓRYCH NIE MA MOŻLIWOŚCI OGLĄDANIA TRAILERÓW.
(03-07-2016 13:33)Fsociety napisał(a):  Nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj okej? To że nikt Ciebie nie prosi o pomoc to nie znaczy, że nie ma problemu.
Jeszcze raz napiszę jeżeli nie potrafisz zrozumieć prostego zdania: U NIEKTÓRYCH NIE MA MOŻLIWOŚCI OGLĄDANIA TRAILERÓW.

Nie znam sytuacji ? Wypowiadasz się w tym temacie jak dziecko, płakałeś wcześniej o VPS'a, a twoje wypowiedzi są na poziomie gimnazjalisty... To jest cała prawda. Kończę dyskusję, bo widzę, że z gimnazjalistami nie ma co rozmawiać.
Haha pierw sam lecisz do mnie jak masz problem, a teraz udajesz eksperta, który wszystko wie? Chłopie Ty masz chyba rozdwojenie jaźni Big Grin
Glosy: supercola (0)
[Obrazek: cLUbgfh.jpg]

Laptop niech działa dalej, a ja lecę ogarniać przez proxy po tego VPS'a xD
(03-07-2016 13:57)Fsociety napisał(a):  Haha pierw sam lecisz do mnie jak masz problem, a teraz udajesz eksperta, który wszystko wie? Chłopie Ty masz chyba rozdwojenie jaźni Big Grin

Miałem problem - nie byłeś w stanie i tak pomóc, bo nic nie wiesz. Wakacje się skończą to do gimnazjum pójdziesz.. skończy się siedzenie na forach .. Smile
Gdy mi sie takie cos pojawia:
[Obrazek: zxczxcasd.png]

to mam poczekac te 5 min az mi F5 zrobi strony?
Niestety, ale nie mam tyle czasu by pomagać wszystkim co się do mnie zgłoszą, a uwierz ze jest ich dużo.
Do gimnazjum to chyba ty wkrótce wracasz patrząc na to jak się odnosisz do innych chłopczyku Wink

Jatutylkopatrze: Możesz samemu, ale jeżeli masz to na VPSie to lepiej zostawić i samo będzie się odświeżało Wink
Udało się w końcu...

[Obrazek: tJWTp4N.jpg]
(03-07-2016 12:32)Xanthi napisał(a):  
(03-07-2016 12:30)xaariel napisał(a):  U mnie nawet jak odpale 2 trailery zamiast 14, to leca dwa te same, a jak sie skoncza to jeden z nich ma smutna buzke.

Masz odpalać osobne playlisty a nie filmiki...
Okej, zalapalem, wszystko dziala.
Sory za moja glupote xD

xaariel, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2016.
(03-07-2016 14:32)xaariel napisał(a):  
(03-07-2016 12:32)Xanthi napisał(a):  
(03-07-2016 12:30)xaariel napisał(a):  U mnie nawet jak odpale 2 trailery zamiast 14, to leca dwa te same, a jak sie skoncza to jeden z nich ma smutna buzke.

Masz odpalać osobne playlisty a nie filmiki...
Okej, zalapalem, wszystko dziala.
Sory za moja glupote xD

Nie no spoko, czasami źle się spojrzy i wiadome Smile Ważne że hula Big Grin
Wątek zamknięty