Ludzie masowo wykupują reklamy w TrafficMonsoon ponieważ są tam naturalni użytkownicy i zdobywają ludzi do swoich projektów( biznesów) itp.
Są tam usługi które wykupując, reklamujesz swoją strone nie tylko w Traffic, ale i poza nim . 6 września z tego co wiem będzie założyciel w Polsce i na pewno nam po części zdradzi jaki jest stan rezerw . Z tego co wiem to tylko na PayPal jest przeogromna rezerwa .
Ludzie kupują adpacki owszem . Program dzieli się zyskiem to dziwne żeby nie kupować, ale kupujemy realną usługę strona jest dostarczana do prawdziwych użytkowników i klikają w nią zwykli ludzie . ( ad pack daje mi 1-3 subskrybentów )
Tylko dzięki traffic. w innych serwisach mam ok 40 poleconych i drugie tyle
adresów z landing Page .
Więc są ludzie którzy interesują się tylko reklamą nie obchodzi ich zupełnie adpack... przykład cash links

Reklamodawca wykupuje je z myślą pozyskania klientów i to sie udaje
Teraz osoby które siedzą w tym widzą ile cash linków jest co dziennie. Ludzi już jest ok 1 000 000 więc tylko można pomyśle ile ci wielcy reklamodawcy wydają na cash linki.
Ale tak polak zawsze potrafi wynaleźć coś złego..
Tyle że nas jest tylko 1% w programie którzy aktywnie uczestniczą w programie
To tylko pokazuje że Polacy są ciągle nie ufni ale z każdym dniem nas przybywa.
co kilkanaście sekund zakładany jest jakiś biznes a każdy biznes potrzebuje reklamy więc trafficmonsoon takie właśnie reklamy oferuje...
Ps. I tak jak ktoś nie zrozumie to nie ma sensu dyskutować dalej bo to jak by walił głową w mur .
A my ludzie którzy są w TrafficMonsoon pijemy szampana