Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: SPRZEDAM - Sposób na WIELKIE zyski - 25ZŁ + jest recenzja yazir
a ja dodam, że skoro chodzi o kasę rzędu kilku tys. zł to skarbowy bez kilku/kilkunastu transakcji może się czepnąć. Pytanie tylko jak takie transakcje są dla nich widoczne. Bo jeśli to jest przez jakiś serwis aukcyjny to sprzedaż za kwotę kilka tys. miesięcznie nawet 1-2 produktów może być potraktowana jak sprzedaż bez działalności.
Ok. Wszystko pięknie, ale nawet jeśli podejdziemy do tego poważnie i z dobrym budżetem to jaka jest szansa na realny zarobek?
Przecież równie dobrze możemy "bujać" się z tym produktem w nieskończoność i utopić w tym poważny kapitał, a tego przecież nikt by nie chciał
Kuuurcze... Brat wróci z zagranicy i przywiezie troche pieniędzy - ja też mam nadzieje chociaż trochę dorobić w internecie.. Ale to będzie za dwa miesiące.. Pytanie: Czy inwestycje mogę realizować w przeciągu kilku następnych miesięcy czy tylko teraz - póki jeszcze mało osób zna pomysł? Cena 25zł za poradnik który może mi przynieść zyski rzędu kilku tysięcy złotych jest bardzo mała