Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Spring Filing Redemption - brak e-maila ? Warto przeczytać !
Spokojnie, bez paniki Panowie i Panie.
Mają kilkanaście tysięcy maili do wysłania, każdego sprawdzają, czy legalny i muszą osobiście wysłać do niego maila. Jedna osoba może się równać 2 minutom, więc spokojnie.
Jeśli jednak nie wyślą do jutra, pojutrza to wtedy trzeba się martwić.
(15-04-2010 18:50)Hyubios napisał(a): Spokojnie, bez paniki Panowie i Panie.
Mają kilkanaście tysięcy maili do wysłania, każdego sprawdzają, czy legalny i muszą osobiście wysłać do niego maila. Jedna osoba może się równać 2 minutom, więc spokojnie.
Jeśli jednak nie wyślą do jutra, pojutrza to wtedy trzeba się martwić.
On niekoniecznie, bo wczoraj mówili że wyślą wszystkim e-maile i nie wysłali to sie każdy martwi.
Ja już swojego maila dostałem i nazwijcie mnie skur*****em, ale mam nadzieje, że Wam nie dojdzie- Im mnie ludzi na restocku, tym większa szansa na zdobycie czegos
Wenerksy, co Ci z 50 osób mniej, jak będzie tam kilkanaście tysięcy, co ?
Ooo, mam nadzieje, że teraz zebrałeś kilku miłych wrogów xD
Przyszedł nowy na forum i zaczyna znajomości...
A powiem Ci, że WSZYSTKIM PRZYJDZIE, a tobie usunął konto za fake konta dla listera.