Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Sklepik 24/7

Autor Wiadomość
RE: Sklepik 24/7
Sprawdź:
Ja wole ceny takie ceny zamiast głupich restocków
Jezeli bedzie sklepik i ceny takie jak teraz czyli 4x no to gitara jak dla mnie Big Grin
Podzielam zdanie kolegi @matt88
Jeśli zrobią sklep a ceny zostaną x4, co jest nie możliwe Smile Będzie git Smile
Szczerze mówiąc myślałem, że ten (marcowy) restock będzie ostatnim ze "starymi" cenami a po nim wprowadzą sklep ale teraz to już nie ma sensu robić restocku a zaraz po nim wprowadzać sklep. Przypuszczam, że przy otwarciu sklepu będzie jeszcze jedna podwyżka cen lub po prostu nic w nim ciekawego nie bedzie dostępne. Co jakiś czas rzucą tam jakąś nagrodę którą zgarnie pierwsza lepsza osoba co nas prowadzi do punktu wyjścia. :/
Z własnych źródeł wiem że ceny wzrosną x2 do tego co jest teraz czyli gra 800 ptz i tak dalej.

[Obrazek: 829201b2f1a099a28906290a06375817]

Poradnik LTC
A czy mógłbyś podzielić się z nami "swoimi źródłami". Czy są one tak za******** tajne, że tylko taki koleś jak ty może nimi dysponować? Wink
no ta dzisiejsza mlodziez i ich matematyka;DBig Grin ..! hehe ..

no to czekamy na sklepik i kupujemy wszystko co sie da ;D
tak tu czytam was wszystkich... i kazdy mooowi co innego..;D... .. pozyjemy zobaczymy! wiec nie srajcie tak ogniem...
Czy starczy ci taka odpowiedź że od "konkurencji", mimo wszystko lepiej żeby była jedna dobra strona a nie parę i na każdej coś innego tak jak teraz.

[Obrazek: 829201b2f1a099a28906290a06375817]

Poradnik LTC
Forumowicze jest nadzieja "The redemption is now over. Thank you for joining us! For those who didn't get a chance to redeem, we will have more redemptions soon, and later this year, PTZ PLACE will be open 24/7 for you to use your PTZ for your favorite brands and products." :-)
A ta "konkurencja" to medium jakieś?

[Obrazek: 9KbCv.jpg]
Reputy rozdaje! 2 dziennie! http://zarabiam.com/Temat-1-Klik-2-Reputy-57130
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: