Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kaziu oni tak nie robią że biorą połowe ptz, jak już to albo czyszczą do zera albo banują konto. Spokojnie można mieć około 4 fake kont, lockerz za taką ilość nic nie robi.
a jak moi koledzy zrobia dla mnie fake (zebym miał Z-listera)kazdy na swoim kompie i nie beda odwiedzac tej strony do grozi mi cos?? np nie podoba im sie to nie chce im sie w to bawic??
pozdrawiam!!
to znczay jak ktos zrobi konto i nie bedzie korzystał z niego to nic tobie nie grozi / ale jak ty bedziesz wysylal kolegom caly czas na inne meile zaproszenia a oni beda miec stale IP to cos moga sie fochac
"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
[Rozwiązane][Rozwiązane]Za ile fakeów mogę dostać bana?
Wątek zostaje zamknięty, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany lub też rozwiązany. Jeśli posiadasz nowe pytania prosimy o założenie kolejnego tematu.