Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
[Rozwiązane]Za ile fakeów mogę dostać bana?

Autor Wiadomość
[Rozwiązane]Za ile fakeów mogę dostać bana?
Sprawdź:
Założyłem 24 konta e-mail żeby zostać z-listerem. potem chce normalnie zbierać pkz tylko żeby było podwójnie. Jak myślicie dostane bana?
RE: Za ile fakeów mogę dostać bana?
Oczywiście, chyba ze posiadasz te 24 konta na rodzinę... Co - notabene - możliwe raczej nie jest.

Raczej góra (!) można założyć na rodzinę 10 kont, ale to już naprawdę wygórowana granica.
Ban 100% ! Nie ma o czym mówić przy zamawianiu produktu ban i koniec Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
ciekawe czy dostane teraz bana jak będą mieli mi wysłać koszulkę czy po chamsku jak uzbieram dużo ptz
"Po chamsku", tak gdzieś jest napisane Smile Że user dostanie bana w chwili próby kupienia produktu Smile

[Obrazek: 50_CENT_Vector_Signature_by_mikevectores.png]
Radziłbym ci ich jak najszybciej przeprosić.Tongue
Wtedy wyzerują Ci konto i dostaniesz od nich drugą szansę. Smile
Najlepiej napisz do nich meila żeby Ci konto usunęli i zrób nowe Tongue
Tu masz odpowiedź założycielu tematu http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=265

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Też mam kilka fake maili, ale czytałem kiedyś, że powiedzmy mają do rozdania 50 tysięcy nagród - to nie sprawdzą wszystkich 50 tysięcy ludzi tylko powiedzmy 20-30 tysięcy. Poza tym myślę, że zależy jaka nazwa jest w mailu - jeżeli coś podobnego do twoich no to rzuci się im w oczy i mogą to usunąć. ALE pisało także, że w przypadku kiedy znajdą takich fałszerzy to USUNIĘTE ZOSTANĄ TYLKO FAŁSZYWE KONTA, co jest bardzo ważną kwestią w tej sprawie. No, ale poczekajmy do najbliższego restocku. Mam 260 pkt i od granicy 200 nie robi już fake maili. Mam też chyba z 5 takich normalnych, nie fałszywych.
Wątek zamknięty