Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(26-02-2010 04:39)gumowy_romek napisał(a): Kupiłem wejście na fale i nawet sie nie mogłem zalogowac Napisałem do nich meila zeby mi zwrócili PTZ za wykup.
Niewiem jakim cudem ale wykupiłem trzecią fale za 100ptz i mi wyskoczyło Sorry, you're not in this wave.
to znaczy że nieta fala
ale przecież ja wykupiłem tą fale i 100PTZ oczywiście zajebali. Wiecie może co to za czort?
Ten 3 restock, to była totalna porażka ! Czekałem ok. 1-2 min. na wejście do nagród.
No i wszedłem, a tu nawet nie widziałem dobrze nagród. Kliknąłem gdzie się dało i trafiłem na grę
"Mass Efect 2 na PC". Nie jest najgorzej. Współczuję tym, co wykupili fale i nic nie wygrali.
W moim przypadku nie dało sie wejść do 4.19, wtedy były już tylko koszulki. A może "aż". Zamówiłam, poczekamy na weryfikacje i potwierdzenie, zabawnie będzie jak mi jej nie wyślą
Mi się zalogowało jak zostały 4 koszulki i jakiś bonus... a i zabójcze mskiny które na czoło bym sobie przykleił. Sytuację człowieka można tu porównać do sytuacji świni. Świnia żeby być w rynsztoku nie musi płacić my musieliśmy.
Czyli jednym słowem "Lipa"? Nie postarali się.
W styczniu serwery pięknie chodziły, 0 lagów.
A jak ludzie wiedzą, kiedy jest restock, to niestety serwer nie daje rady.
Mogliby zainwestować...
Ale jak wprowadzą sklep 24/7 to nie będzie takich problemów... Na koniec chcieli dać 4 szanse ludziom żeby kupili więcej nagród... Tylko że coś im nie wyszło
a a propo skepiku 24/7 też może nie być tak cudownie bo jakoś wątpie żeby codziennie dokładali nagród a jak dołożą to hamburgery zgarna w 10 s ...chociaż mam cichą nadzieje że to będzie super....oby...