Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
❓ AMA - Ask Me Anything (SEO, Afiliacja, PPC, MediaBuying, cokolwiek) ❓ » Masz jakieś pytania odnośnie zarabiania w internecie, stawiania stron, promocji, pozycjonowania? Zadaj je tutaj!

Autor Wiadomość
RE: ❓ AMA - Ask Me Anything (SEO, Afiliacja, PPC, MediaBuying, cokolwiek) ❓
Sprawdź:
Trochę mnie tu nie było, może uda się reaktywować temat Smile

(26-01-2022 18:17)Ala0707070 napisał(a):  Co byś proponował jako kanał pozyskiwania klientów - medium do reklamy. Sprzedajemy na allegro oraz przez sklep online. Reklamuje się na FB/Instagramie. Przez 6 miesięcy próbowaliśmy z adsami google - projekt był prowadzony przez doświadczoną osobę i odpuściliśmy.

Ja zawsze byłem zwolennikiem adsów w Google. Tam Klient szuka produktu, a nie jak na FB czy IG - produkt szuka Klienta. Osobiście agencje bym odpuścił - przy dużych budżetach (szczególnie na początkowe przepalenie i zebranie danych) może i się to opłaca - i wiadomo - jest wygodne. Ale w G Ads nie ma wielkiej filozofii i na małych budżetach sami powinniście ogarnąć co z czym się je.
Oprócz tego i sociali które wspomniałeś do głowy przychodzi mi teraz jeszcze tiktok. nawet nie adsy, a organicznie. ALE... to zależy co to za produkt. Są produkty niszowe, o których można nagrywać dziesiątki filmików. Ale przykładowo jak masz sklep z meblami, to ciężko nagrać coś, co pójdzie chociaż w delikatny viral Smile
Odpowiedz