Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Vii Zlot Zarabiam.com

Autor Wiadomość
RE: Vii Zlot Zarabiam.com
Sprawdź:
Znowu będzie zmontowany cringe-video do obejrzenia, czekam niecierpliwie!
Czy będzie to pojecie względne w tamtym roku nie było komu nagrywać, za grubo było i raczej każdy zajmował się sobą i chillerką, ale jak będzie z czego sklejać to jasne cringe-video zawsze się może pojawić =]

[Obrazek: zarabiam.com.png]
Jak ktoś ma GOPRO 5 lub wyzsze to niech wezmie, robert doceni <3

ja juz powoli sie pakuje <3
jutro ma byc slicznie, 23 stopnie, w sobote szansa na przelotne opady niedziela tez sloneczko wiec jakos damy rade =)

Glosy: mklop111 (+1)
Noi zlot, zlot i po zlocie. Niestety to co dobre szybko sie konczy Wink Dzieki jeszcze raz wszystkim za obecnosc i towarzystwo i oczywiscie za organizacje. Tak jak sie mozna bylo spodziewac bylo na grubo i na bogato. Tym co sie zastanawiaja czy warto jechac na taka impreze moge tylko napisac, warto i to jeszcze jak Big Grin Pozdro i (mam nadzieje) do zobaczenia w przyszlym roku !!
Glosy: jarunioo7 (+1), patrolpxd (+1), mklop111 (+1), MaLiN (+2), mahuzz (+1), Ropsont (+2), ShuQi (+1)
Hejooo, w końcu się wyspałem i mogę drapnąc szybkiego posta Smile

dzięki wszystkim za kolejny wspólny zlot, w tym roku 20 osób się nam nazbierało =)
mam nadzieję że wspólna integracja, wymiana doświadczeń i historie którymi w miłej atmosferze sobie przekazywaliśmy były dla Was dobrze spożytkowanym czasem Wink
Mam także nadzieję że przysmaki i catering które zarabiam.com wraz wspaniałymi sponsorami mylead.pl oraz skytower-fx przygotowałem zaspokoiły Wasze kubki smakowe hej

Był to już Nasz 7dmy wspólny zlot i z pewnością nie ostatni <3 z nową energie biorę się za robotę i mam nadzieję że po tym grubym wekkendzie i Wasze akumulatorki się naładowały HuhTongue

[Obrazek: 1920580741bfb6a26ca3f2be32b397b7.jpg]

PS.
Jeśli ktoś ze zlotowiczów ma jakaś opinie co było spoko lub co warto poprawić w przyszłych zlotach, to podzielcie się nią Smile

Glosy: jarunioo7 (+1), kotek34 (+1), patrolpxd (+1), mklop111 (+1), Vasaki (+3), Ropsont (+2)
Albo to kwestia zdjęcia albo Ropsont trochę przytył przez ostatni rok Big Grin
Znów Zbyszek trochę zrzucił z wagi ^^

Miło zobaczyć te same znajome twarze.
Również dziękuje za miło spędzony czas i zabawę.

Co było spoko?

+ gorące mamuśki w okolicy
+ standup Cejrowskiego ~ Ciszaaaa, ciszaaaa, Januszkowice jazdaaaa!
+ catering
+ darmowe nisze Lol

Co poprawić?

- mieć zapasowego grilla
- zlikwidować osy 4

[Obrazek: giphy.gif]
Glosy: jarunioo7 (+1), kotek34 (+1), patrolpxd (+1), mysc (+2), mklop111 (+1), Ropsont (+2)
(06-09-2021 14:09)MaLiN napisał(a):  Również dziękuje za miło spędzony czas i zabawę.

Co było spoko?

+ catering
+ darmowe nisze Lol

Co poprawić?

- mieć zapasowego grilla
- zlikwidować osy 4

https://allegro.pl/oferta/4x-ultradzwiek...VaEALw_wcB

Polecam na osy. Działa. Z gryzoniami sobie niestety nie radzi...
(06-09-2021 14:09)MaLiN napisał(a):  Również dziękuje za miło spędzony czas i zabawę.

Co było spoko?

+ catering
+ darmowe nisze Lol

Co poprawić?

- mieć zapasowego grilla
- zlikwidować osy 4

Za BLICZK'a się grill znajdzie a nawet odsy odlecą JerkJerkJerk
Glosy: zelma29 (+1), mahuzz (+1), kotek34 (+1)
(06-09-2021 09:55)Admin napisał(a):  Był to już Nasz 7dmy

"Były to już Nasze 7 dymy" - poprawilem

Aha i "goronce mamuski" zawsze na propsie, kto wyslal smska ten wie hehe Wink

Do wszystkiego byl dodal wspaniale karaoke w duecie z kolega Ropsontem przy akompaniamencie Zenka Martyniuka (z gory przepraszam tych ktorych uszy i glowa rozbolaly Big Grin) oraz genialne drinki z jablkowym Jackiem Daniels'em). PETARDA !!!
Glosy: mklop111 (+1), Ropsont (+2)
Odpowiedz