Vii Zlot Zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Pomysły, zmiany, sprawy dotyczące Zarabiam.com (/Forum-Pomysly-zmiany-sprawy-dotyczace-Zarabiam-com-13) +--- Wątek: Vii Zlot Zarabiam.com (/Temat-Vii-Zlot-Zarabiam-com-172065) |
Vii Zlot Zarabiam.com - Admin - 26-06-2021 11:09 VII ZLOT ZARABIAM.COM
Witajcie! Chciałbym Was poinformować o planowanym terminie 7 Zlotu użytkowników Zarabiam.com! Termin padł na pierwszy wekkend września czyli podobnie jak w roku ubiegłym. Już zarezerwowałem i opłaciłem zaliczkę za dobrze znaną wam miejscówkę w Januszkowicach - z oferty tego miejsca korzystaliśmy już kilkukrotnie ze sporym zadowoleniem Termin Zlotu:
3-5 Wrzesień 2021
Nocleg/Domki:
Od godziny 15 (3 Września) do godziny 11 (5 Września) domki są dostępne dla Was! Koszt Rezerwacji: 200zł
Koszt ten zawiera pełną opłatę za dwudniowy nocleg http://www.ruedajanuszkowice.pl/konwaliowy podstawowe przekąski/napoje. To jedyny koszt jaki musicie ponieść. Pozostałe płatne atrakcje są opcjonalne, na miejscu sami będziecie mogli się zdecydować czy będziecie chcieli wziąć w innych rozrywkach czy nie. Oto film z tego miejsca: A to filmy z pozostałych zlotów: 5 zlot reupload: https://www.metacafe.com/watch/12094033/5-zlot-zarabiam/ Miejsce zlotu znajduje się w Januszkowicach (47-330) ul. Wolności 64a - jeśli ktoś z Was zdecyduje się na przyjazd własnym samochodem, to w tym temacie możecie zaproponować komuś wspólną podwózkę/transport - dzieląc koszty dojazdu Można też skorzystać z PKP które dojeżdza do Kędzierzyna-Koźla (15km~ dalej jest miejsce zlotu) ktoś po drodze na pewno by was zabrał i odwiózł, ewentualnie dojazd taksówką z PKP też możliwy, postój taksówek zaraz po wyjściu z peronu. Ośrodek wypoczynkowy oferuje: *WAKE PARK (wakebording), *łodzie, *kajaki, *rowerki wodne, *boisko sportowe, *siłownia na powietrzu, *restauracje i smażalnie, *sauny, *jacuzzi, *plac zabaw *bezpłatny wynajem grilli Można wykupić Pakiet atrakcji za 20zł /dzień (basen , jacuzzi, rowerki wodne , kajaki, boiska do piłki siatkowej, hala odnowy motorycznej, łodzie wiosłowe, skate park) - opcjonalnie dla zainteresowanych, chociaż i tak będziemy mieć "swój" środek transportu wodnego Właściciel ośrodka zapewnił nam rabat 10% na wakeboarding, choć ceny na tak fajny sport są same w sobie niezwykle niskie: http://www.ruedawakepark.pl/cennik w cenie dostajecie pełne wyposazenie, strój, deskę. Ośrodek ten posiada NAJWIĘKSZY wakebording w Polsce! Każdy indywidualnie będzie mógł wybrać jak spędzi swój czas, czy bardziej aktywnie czy przy spokojniej przy piwku, grillu i dyskusjach Z uwagi na koronkę i termin zlotu spodziewam się mniejszego zainteresowania, co w sumie powinno zaoognić integracje jak na pierwszym zlocie, dlatego zarezerwowałem wstępnie 5 apartamentów. Apartamenty które mamy zarezerwowane posiadają wysoki standard, w każdym z nich jest: - części dziennej z aneksem kuchennym, - sypialni z łóżkiem małżeńskim lub łóżkami pojedynczymi, - łazienki z prysznicem, - taras od strony jeziora ze stolikiem i krzesłami. Apartamenty są 4 osobowe. Wyżywienie: Na miejscu będzie możliwość skorzystania z oferty ośrodka.
Niedaleko ośrodka znajduje się też sklep spożywczy (200-250metrów), można też zdecydować się na pełne posiłki w restauracji. Jednak przeważnie nie korzystaliśmy z tej opcji i raczej każdy sam się zaopatrzył w to co mu odpowiada, choć jakiś podstawowy pakiet napoi i poczęstunków będzie na miejscu. Pewnie też tradycyjnie będziemy smażyć to w co sami się zaopatrzymy, na odwiecznej tradycji grillowania Sprawy organizacyjne i opłata:
Reasumując, mamy zarezerwowane wstępnie kilka apartamentów, które pomieszczą kameralnie kilkanaście osób, dlatego proszę zapisywać się wcześniej, gdyż w poźniejszym czasie może zabraknąć miejsc. ABY ZAPISAĆ SIĘ NA ZLOT NALEŻY KONTAKTOWAĆ SIĘ ZE MNĄ PRZEZ PRYWATNĄ WIADOMOŚĆ [KLIK] Ważne - Proszę nie pytać mnie czy: - możecie zapłacić na miejscu, - czy możecie zapłacić połowę teraz połowę poźniej, - czy możecie być zapisani bez ówczesnej wpłaty, - czy możecie zapłacić w stelarcoinach Co roku kilka osób tak robi - co najlepsze finalnie nie płacąc nigdy ich nie goniłem szczególnie że koszt uczestnictwa jest super atrakcyjny i stanowi przedewszystkim koszt noclegu pomimo dodatkowych atrakcji Przedwpłata jest niezbędna aby zarezerwować sobie miejsce w apartamencie, proszę też aby zapisywały się osoby zdecydowane, gdyż w przypadku rezygnacji lub nie pojawienia się na zlocie nie tylko przepadnie wpłata, ale też zablokuje to możliwość rezerwacji innym potencjalnym chętnym, choć z doświadczenia wiem że w takich sytuacjach nie powinno być problemu z odsprzedażą swojego miejsca komuś innemu, oczywiście sytuacji losowych nikt nie jest w stanie przewidzieć co też jest zrozumiałe. Zaznaczam i uczulam aby też nie czekać do samego końca na rezerwacje miejsca na zlocie, gdyż w tym ośrodku na 100% nie zamówicie żadnych dodatkowych domków czy apartamentów a ilość miejsc jest ograniczona - rezerwacje na nie składałem z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem i tylko dzięki koronie udało się go przełożyć na późniejszy i jedyny wolny termin wekkendowy dlatego zarezerwowałem wszystkie domki na tym najładniejszym "archipelagu". Warto również wspomnieć że zlot nie jest dobrym miejscem na przyjazd z dziećmi, kotami czy psami, bo terapeuta i psycholog najpewniej byłby wysoce wskazany --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- W prywatnej wiadomość proszę napisać poniższe informacje: Cytat:TEMAT WIADOMOSCI: ZLOT ZC (jeśli zabieracie np. drugą połówkę lub kogoś kto ma konto na zarabiam.com to proszę wskazać jego nick), ułatwiłoby to sprawy techniczne. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ZOSTAŃ OFICJALNYM SPONSOREM
Serwisy/Osoby które chciałby wesprzeć Nasz event mogą zostać oficjalnymi sponsorami których flagi/gadzety będą mogły się pojawić na zlocie! Więcej ntt tutaj: KLIK ------------------------------------------------------------------------------------ --------------------------- LISTA OSÓB KTÓRE SIĘ ZAPISAŁY I OPŁACIŁY UCZESTNICTWO: -Admin -Ropsont -kotek34 -Bartolini24 -michal86ole -Mysc -ShuQi +1 -Niebieskooki -nitram -jarunioo7 -MaurYcy -MaLiN -Mati1111111 -mklop111 -PATROLPXD -mahuzz -Zbyszeq -+1) - oznacza przyjazd z osobą towarzyszącą Wierzę że będziemy bawić się tak dobrze, a nawet i lepiej niż w ubiegłych latach, pomimo że wielu z Nas nie zna się w realu to atmosfera ubiegłorocznych zlotów była niezapomniana i bardzo miło ją wspominam Jeśli macie jakieś pytania śmiało zadawajcie je w temacie Chciałbym też jeszcze raz podziękować wszystkim sponsorom/serwisom którzy dorzucili się do kosztów organizacyjnych pozwalając na zapewnienie dodatkowych atrakcji na poprzednim zlocie! Zlotowiczne każdego z Was na długo zapamiętają i nie oni jedyni Mamy nadzieję że w tym roku również ktoś wesprze Nasz EVENT Pozdrówka i do zobaczenia na zlocie RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Ropsont - 26-06-2021 16:46 Melduję Gotowość RE: Vii Zlot Zarabiam.com - michal86ole - 26-06-2021 21:43 I to jest news na który czekałem =) RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Vasaki - 28-06-2021 12:47 Prośba do Sebastiana, wytrzymaj do czasu mojego przyjazdu RE: Vii Zlot Zarabiam.com - matii1111 - 28-06-2021 21:00 Prośba do Ciebie. Nie uciekaj bez pożegnania jak w tamtym roku (28-06-2021 12:47)Vasaki napisał(a): Prośba do Sebastiana, wytrzymaj do czasu mojego przyjazdu Prośba do Ciebie. Nie uciekaj bez pożegnania jak w tamtym roku (28-06-2021 12:47)Vasaki napisał(a): Prośba do Sebastiana, wytrzymaj do czasu mojego przyjazdu RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Vasaki - 29-06-2021 08:51 Lepiej się witać niż żegnać Część osób wie co było powodem i luzik ^^ Btw. sprzedam kostkarkę do lodu, iphone i kilka rzeczy l RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Ropsont - 30-06-2021 20:49 Ktoś jeszcze jedzie czy będę sam z Adminem pić? RE: Vii Zlot Zarabiam.com - shf - 30-06-2021 22:01 (30-06-2021 20:49)Ropsont napisał(a): Ktoś jeszcze jedzie czy będę sam z Adminem pić? Ja tak jak wspominałem, wrzesień u mnie odpada, dlatego byłem za głosowaniem Od końca lipca będę za granicą. Tak więc jedynie mogę życzyć dobrej zabawy! RE: Vii Zlot Zarabiam.com - Admin - 02-07-2021 05:04 (30-06-2021 22:01)shf napisał(a):(30-06-2021 20:49)Ropsont napisał(a): Ktoś jeszcze jedzie czy będę sam z Adminem pić? zawsze ktoś gdzieś kiedyś będzie, terminu który będzie odpowiadał każdemu nie będzie, a tym bardziej nie będzie wolnych miejsc w samym ośrodku. Dobrze wyszło że od razu po wakacjach wekkend udało się zarezerwować RE: Vii Zlot Zarabiam.com - kotek34 - 02-07-2021 09:06 Zapłacone. Do zobaczenia |