Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
GENERALNY Restock już w przyszły piątek!

Autor Wiadomość
RE: GENERALNY Restock już w przyszły piątek!
Sprawdź:
Dziś jest ten dzień w którym można przytulic fanta za friko Big Grin Big Grin
dziś kampimy! xD
Życzę wszystkim dobrych nagród Smile Niestety ja nie uczestniczę...
Ok na ten dzień czekałem cały tydzień Smile Już się nie mogę doczekać.
PS. Zostawcie mi nano silver Big Grin
Ja też, tyle że dostane anulację bo zrobiłem 20 fejków ( Na zlista ) przynajmniej będzie konto czyste ;*
Nie miałem dostępu do neta od poniedziałku, nie zaprosiłem 20 osób i nie ma dostępu do restocku 4
Wg mnie restock był lajtowy, wszystko długo się trzymało.
Długo nie mogłem się zalogować, po czym LRC mi wypelnił 50$ więc szok i zgarnąłem. Miałem fake maile, może przejdzie, może nie.
Paypal 25$ był bardzoooooooooooo długo, bony Icart jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee więcej, gier też dużo Smile
Ja nie wiem jakim cudem mam shuffle, nie dość że w połowie pobierania nowego lrc zaczął się restock, to nie załadowało sie ptzplace, musiałem odświeżyć, pomyliłem captche, wbiłem, lrc wybrał elektronike, shuffle, dane, captcha i nie do wykonania dzialanie : 27+18. Ale jakimś cudem sie udało Wink. Złapałem white screena ale zabralo ptz i było napisane że zamówilem ;> Gry na ps3 stały ze 2 minuty, kto wziął ac:brotherhooda ten jest 180zł do przodu Big Grin
Restock jak dla mnie udany. Zaraz na początku nie pojawiło mi się logowanie (white screen) odświeżałem kilka razy i pojawiło się logowanie. Wbiłem w elektronikę to gry jeszcze stały następnie od razu w paypale i lajtowo wziąłem 25$.
White screen, White screen, White screen, White screen, White screen, logowanie... zamułaaaaaa.......
wypełniam paypal 50$, WRONG MATCH ERROR (czyli że nie umiem dodać 20+1 ???), cofam, White screen, White screen, White screen, White screen..... i tak już do końca nagród
Nawet 25$ nie zdążyłem wygrać, a podobno długo się trzymało.

NaoS, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Odpowiedz