Sprawdź:
Tygodniówka bardzo słaba pod względem linkowania, mało czasu na jakąkolwiek prace ale coś tam zrobiłem

Strony idą do góry cały czas, ale mimo tego że praktycznie 4 strony mają juz jakieś keywordy w topkach zarobków jako tako ni ma... liczyłem na więcej ale poczekajmy aż dojde do top1 na popularnych frazach xD
Ostatnio wrzucałem organic search z 7 ostatnich dni - 99 użytkowników, pomału dochodze do takich dniówek - kwestia czasu
No i smutna wiadomość, nie znam się za bardzo ale chyba 2 domeny padły...
wbijam ostatnio na ogads, podrosła ilość klików, mówię coś się chyba wybiło popatrzyłem na statystyki i faktycznie ruch pochodził ze strony numer 3. wpisałem główną fraze w google na kompie i telefonie ( 12k/ms ) 5 miejsce

szok, kolejne 2 dni 0 ruchu, patrze dzisiaj strona nie działa, na namecheap komunikat Suspended by the Registry, please contact abuse@~~~~
Amen w pacieżu? Da się coś z tym zrobić? Ktoś miał taką sytuacje? Napisałem maila do nich zobaczymy co odpisza.
Edit:
dostałem wiadomość zwrotną:
As we've check with the domain, it was suspended because it was flagged as a suspicious domain.
Reason of suspension: Phishing attack aimed Apple In
Miał ktoś taką sytuacje? W GSC pokazuje problem z DNS'ami, wątpie żeby zmiana hostingu coś dała.