Sprawdź:
No więc tak, robi się nieciekawie. Ja również dostałem przywaloną weryfikację. Nie jest tak jak piszą koledzy wyżej, że chodzi tylko o dowód. Pytają mnie o takie rzeczy, o jakie nikt mnie jeszcze nie pytał....
Najpierw żądali screeny wpływu trzech wynagrodzeń, potem pytali co mnie łączy z wysyłającym. Chcieli faktur, a obecnie żądają deklaracji PIT. Sprawa w toku bo dobijam się do nich, czy da się to jakoś inaczej ominąć/dostarczyć inne dokumenty. Jeśli nie, to czeka mnie zamknięcie konta. Szkoda bo naprawdę Revo bardzo dobrze się prezenetował zarówno pod względem prowizji, jak i łatwości korzystania.
Weryfikacja została mi przywalona po ostatniej aktualizacji czyli wczoraj. Mogę wysyłać pieniądze z konta ale nie mogę ich odbierać od nikogo, ani doładować z karty ręcznie.
EDIT: Dostałem właśnie następującą informację: "
Bardzo poważnie traktujemy nasze obowiązki wobec naszych regulatorów, co oznacza, że czasami musimy prosić o informacje, które mogą wydawać się kłopotliwe. Możemy obiecać, że poprosimy tylko o dokumenty, które są absolutnie niezbędne do przeglądu, abyśmy mogli spełnić nasze obowiązki związane z przepisami dotyczącymi prania pieniędzy. Całkowicie rozumiemy, że ten proces może być frustrujący i przepraszamy za wszelkie problemy, ale musimy sprawdzić niektóre dokumenty, aby zachować zgodność."
Czyli jednak szykuje się zamknięcie konta. Kolejny dowód na to, że Unię Europejską należy zniszczyć.