Cześć, czołem!
Od wczoraj tak na prawdę stronka stoi i cieszy się życiem
Wgrałem content locker oraz kilka dupereli, wygląda całkiem fajnie, szczerze mówiąc, gdybym na nią trafił sam bym uwierzył w te bajeczki

Zrobiłem konta na około 20 forach, każde konto z innym adresem email i nickiem( dzięki fake generatorowi), a w opisie oczywiście przesłanie kierujące do mojej stronki. Jak na razie w serpach nic nie ruszyło, nawet google jeszcze prawdopodobnie nie zaindeksował mojej stronki ;/
Poczekamy, zobaczymy.
Pobrałem wtyczkę SSL, dzięki której stronka ma zieloną kłódeczkę co jeszcze bardziej wzbudza zaufanie. Stronę tworzyłem w sumie około 6/7 godzin, jestem z niej zadowolony, nisza pod którą jest ona kierowana zamyka się według wujka gógla w około +/- 1000 wyszukiwań miesięcznie, a dzięki dobrze dobrej ilości słów kluczowych można potroić tę wartość.
Myślę jeszcze jak bardziej przyciągnąć ludzi do siebie. Dodałem 3 wpisy gdzie każdy zawiera od 70 do 100 słów( nie liter, słów). Może ktoś wie jak fajnie podbić sobie pozycję lub indeksację w googlach?
Jeśli chodzi o ten projekt, to skupiam się wyłącznie na nim, bo nie liczy się ilość, a jakość. Jeśli wbiję się do TOP 20 to może zacznę myśleć nad czymś innym. Tylko nie wiem, czy pchać się na rynek Europejski/USA, czy pozostać jeszcze na polskim podwórku, jak myślicie?
Przed kolejnym wpisem chciałbym, żeby spełnione było minimum TOP 100.
Pozdrawiam i życzę udanego weekendu