Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
[Support-Mentoring] Treepay.pl » Zapraszam do kontaktu!

Autor Wiadomość
RE: [Support-Mentoring] Treepay.pl
Sprawdź:
Uprzejmie informuję, ze w dniach: 24,25,26 będę offline.
Jak każdy potrzebuje czasami odpoczynku i czasu dla rodziny. Pozdrawiam Smile

[Obrazek: mentoring.png]
(09-12-2016 20:12)Hopekk94 napisał(a):  treepay dziala tylko z esemeskami z PL czy mozna cos podzialac z zagranicy również?

W chwili obecnej działamy tylko na PL,ale zachęcamy do śledzenia tematu ponieważ w nie długim czasie ulegnie to zmianie Smile
Glosy: Czaq (+1)
Jedno pytanie, pomagasz w promowaniu real contentu ?
(31-12-2016 17:07)drynd3k napisał(a):  Jedno pytanie, pomagasz w promowaniu real contentu ?

Daje możliwość wybrania użytkownikom tego co chcą promować. Staram się by był to faktycznie real content gdyż jest to bardziej moralne i opłacalne.

Mogą być opoznienia w odpowiedzi dnia dzisiejszego. Na każdą wiadomość jednak odpisze dokladnie.

Tym samym zapraszam do skorzystania z konkursu na "Podopiecznych miesiąca"!

#edit
Jednak zdąze jeszcze odpisać przed 24:00. pozdrawiam

Czaq zna się na rzeczy. Pomoże gdy jest problem i potrafi nakierować na fajną nisze.
Polecam Wink
Specjalnie dla użytkowników treepay.pl i zarabiam.com przygotowałem paczkę NISZ(wydarzeń, filmów, gier do promocji) na miesiące: Styczeń, Luty, Marzec.
Każdy podopieczny który przypomni się na komunikatorze GG otrzyma ją wraz z hasłem dostępu!

[Obrazek: E5OADWp.png]

Miło mi oznajmić, że paczka została pobrana prawie 100razy a została udostępniana dla dość wąskiego grona Wink
Mam nadzieje, że przyda sie komuś!
Owocnych zarobków!CoolCool

Glosy: Admek69 (+1)
Czaq wprowadził mnie w tajniki zarobku internet. Mimo, iż dopiero zaczynam i nie wiem za wiele to i tak mi wszystko na spokojnie wytłumaczył. Konkretna pomoc, dzięki! Big Grin
(10-01-2017 21:49)fredofred napisał(a):  Czaq wprowadził mnie w tajniki zarobku internet. Mimo, iż dopiero zaczynam i nie wiem za wiele to i tak mi wszystko na spokojnie wytłumaczył. Konkretna pomoc, dzięki! Big Grin

Cieszymy się,że praca z naszym mentorem okazuje się skuteczna i życzymy udanych wyników,już wkrótce nasz mentor z organizuje dla was kolejny konkurs z cennymi nagrodami!
Odpowiedz