Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: [SPRZEDAM] Aplikacja FB V2 - Z uprawnieniami do publikowania
No niezle, wyslac 350zl swiezakowi ?
Mam nadzieje ze rzekomy sprzedawca siegnie po rozum do glowy lub przekona sie na drodze prawnej jak to ujal "mnie to nie dotyczy"
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2015 21:30 przez never1908.)
(04-05-2015 21:08)nicooo napisał(a): I właśnie za to macie u mnie duży + nie zostawiacie takich spraw z obojętnością a oszustów trzeba tępić bo jak widać szukają naiwnych żeby zarobić
taaaa... ten sam użytkownik mnie wykiwał na apke v1 co nie działała i nie udostępniała postów na tablicach, temat założony sprawa olana użytkownik bez bana robi ludzi w konia dalej no i widać efekty
(04-05-2015 21:38)Pawel1178 napisał(a):
(04-05-2015 21:08)nicooo napisał(a): I właśnie za to macie u mnie duży + nie zostawiacie takich spraw z obojętnością a oszustów trzeba tępić bo jak widać szukają naiwnych żeby zarobić
taaaa... ten sam użytkownik mnie wykiwał na apke v1 co nie działała i nie udostępniała postów na tablicach, temat założony sprawa olana użytkownik bez bana robi ludzi w konia dalej no i widać efekty
yazir? Gdzie Twoja apka została zbanowana, a że nie odebrałeś mu praw jego też? Nie ośmieszaj się
Winny czy nie proszę zgłosić sprawe na Policje jeśli pieniądze się nie odnajdą
Jeżeli winny to sprawe założy policja
Oprócz Grzywny i konieczności zwrócenia kasy
Biorąc pod uwage że to nie jedyne oszustwo tego użytkownika
Conajmniej 6 miesięcy do odsiadki + 3 lata zawiasów