Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
W jakim banku polecacie zalozyc konto?

Autor Wiadomość
RE: W jakim banku polecacie zalozyc konto?
Sprawdź:
W jaki sposób?

Sam mam obecnie konto w mbanku i jestem zadowolony. Konto wygodne, fajna aplikacja mobilna. Nie miałem do tej pory jakichś większych przerw. Jeśli prowadzą przerwy konserwacyjne to zawsze jest informacja z wyprzedzeniem i zwykle są one prowadzone w godzinach nocnych.

Jeśli chodzi o promocje to obecnie najlepsza jest chyba w banku Santander - chodzi tutaj konto jakie chcę. Można zyskać do 480 zł premii za otwarcie.
Z tego co wiem to obecnie można otworzyc konto w praktycznie każdym banku bez wychodzenia z domu. Opcje weryfikacji są tutaj dwie:
Potwierdzenie z innego banku
Ewentualnie czekanie na kuriera
Sytuacja poprawiła się po pandemii. Wiele banków zlikwidowało swoje placówki w mniejszych miastach i tym samym zasady zakładania konta przez internet stały się bardziej elastyczne.
ing jest całkiem fajny

https://wybudujemy.com.pl/pl/651_artykul...otowe.html
Glosy: [email protected] (+1)
Polecam pko
Zdecydowanie najlepszym bankiem jest PKO BP. Pod każdym względem.
Mbank, nigdy nie odrzucili mi wniosku kredytowego, czesto fajne promocje obnizajace % kredytowe. 0 za prowadzenie.
Santander jest sloko

CzarnaPantera19, dumny członek http://zarabiam.com od Apr 2023.
Jak większość Mbank, także ostatnio Alior na plus dzięki korzystnej opcji przelewu ekspresowego.
Z tym Bankiem PKO bp to se chyba żarty robisz 10zł za prowadzenie konta ja podziękuje . Faworyt to NestBank
(08-10-2023 12:50)dexter2 napisał(a):  Z tym Bankiem PKO bp to se chyba żarty robisz 10zł za prowadzenie konta ja podziękuje . Faworyt to NestBank

O jakim produkcie konkretnie mowa? W PKO BP podejrzewam, że mowa głównie o dwóch kontach:

- PKO Konto Dla Młodych (13-26 lat, ale poniżej 18 lat lepszą opcją jest PKO Konto Pierwsze): darmowe bankomaty w PL i na świecie, darmowa karta, jeśli zrobisz 2 transakcje kartą/blikiem. Szczegóły: https://www.pkobp.pl/klient-indywidualny...la-mlodych
- PKO Konto Za Zero (26+ lat): darmowe bankomaty PKO BP, darmowe bankomaty w PL blikiem, 0zł za kartę, jeśli zrobisz 5 transakcji. Szczegóły: https://www.pkobp.pl/klient-indywidualny...to-za-zero

W związku z tym, jeśli używasz karty (a nie wiem, kto nie zrobi kilku transakcji miesięcznie), to nie płacisz nic. Aplikacja jest jedną z najwyżej ocenianych w branży, bankomatów i oddziałów jest dużo. Sam jestem w PKO BP od 13 roku życia i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Odpowiedz