Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mi też anulowali a nie miałem żadnego fake, napisałem im emaila zobaczę czy odpiszą. Teraz tylko będę czekać do restocku, jak coś wygram to kończę bo dziękuje za takie oszustwa z ich strony
moim zdaniem to po prostu lockerz sobie w kulki poleciało. Nie mieli tyle nagród i postanowili naciągnąć użytkowników i wystawić więcej a potem tylko anulować im to, żenada
Magnus tylko, wtedy kasa doszla 2 dni po restocku Ale dazac tropem Twojego postu, doszedlem do wniosku, ze nie mam sie niczego obawiac z moimi 50$, ponieważ nie dostalem zadnej wiadomosci poki co, a skoro inni co wygrali paypale mieli same anulowania, wiec mnie to ominelo
A czy komukolwiek anulowali nagrodę, mając podziękowania czy tam gratulacje?
Bo na tym restocku było tak, zamówiłeś nagrodę zabierało punkty i wywalało na stronę główną...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-07-2010 10:14 przez pitfromhell.)