Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Przyszło potwierdzenie !

Autor Wiadomość
RE: Przyszło potwierdzenie !
Sprawdź:
mi też anulowali a nie miałem żadnego fake, napisałem im emaila zobaczę czy odpiszą. Teraz tylko będę czekać do restocku, jak coś wygram to kończę bo dziękuje za takie oszustwa z ich strony
moim zdaniem to po prostu lockerz sobie w kulki poleciało. Nie mieli tyle nagród i postanowili naciągnąć użytkowników i wystawić więcej a potem tylko anulować im to, żenada
ja na razie nic nie dostałem.
Ja dostałem potwierdzenie
TAK SKIN BĘDZIE U MNIE Big Grin
Przyszło mi potwierdzenie iPoda Touch 32 GB. Wklejać screeny tu http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=10590
Ja jeszcze nie dostałem mojego potwierdzenia 25$. Mam pisać do nich czy czekać ?
ja też nie dostałem potwierdzenia o.0
(20-07-2010 22:30)zioomek65 napisał(a):  Ja jeszcze nie dostałem mojego potwierdzenia 25$. Mam pisać do nich czy czekać ?

Z kasy na paypal nie wysyłają potwierdzeń przynajmniej tak było na ostatnim restocku.Musisz po prostu czekać jak wszyscy.

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
Magnus tylko, wtedy kasa doszla 2 dni po restocku Big Grin Ale dazac tropem Twojego postu, doszedlem do wniosku, ze nie mam sie niczego obawiac z moimi 50$, ponieważ nie dostalem zadnej wiadomosci poki co, a skoro inni co wygrali paypale mieli same anulowania, wiec mnie to ominelo Tongue
A czy komukolwiek anulowali nagrodę, mając podziękowania czy tam gratulacje?
Bo na tym restocku było tak, zamówiłeś nagrodę zabierało punkty i wywalało na stronę główną...
Odpowiedz