Sprawdź:
Czas na Update
Przez okres świąt nie miałem czasu żeby pisać codziennie sprawozdanie, także w tym podsumuję kilka dni.
Wszystko idzie zgodnie z planem, jestem bardzo zadowolony z wyników, moje gigi mają coraz więcej wyświetleń i klików, wpadają nowe recenzje i pojawiają się kolejni kupujący

Hajs coraz bardziej się zgadza także wszystko tak jak być powinno.
Jak już wspominałem wcześniej, jestem teraz w 100% skupiony na promocji gigów, w róznych miejscach - forach, FB, różnych grupach społecznościowych i kilku innych miejscach, które narazie testuję.
Metody promocji, które obrałem wydają się skuteczne, co potwierdza fakt aktualnych zarobków:
Także od czasów ostatniego update'u kupione zostały 4 kolejne gigi, wszystkie 4 są z jednego z gigów, którego najbardziej promowałem na FB i który ma już pozytywne recenzje - dużo łatwiej się teraz sprzedaje.
Zarobek w Grudniu
36/50$
14$ do osiągnięcia celu - czuję, że się uda. W kolejnych dniach będe konkretnie promował najbardziej sprzedającego się giga jak również giga z moim własnym produktem - może uda się nawet przekroczyć cel, chociaż szczerze mówiąć i tak jestem strasznie zadowolony z aktualnego wyniku