Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Hejka ja nigdy nie zgarniałem nagrodów tzn nie wiem jak to wyglada ;D, no jeśli zgarne jakieś nagrody to przyślą paczką, a ja mam płacić za przesyłke czy nie trzeba ??
Za przesyłkę się nic nie płaci, ew. CŁO/Vat, o którym jest ostatnio sporo mowy.Jest one z reguły nakładane na bardziej wartościową elektronikę.
Polecam Ci zajrzeć TUTAJ
Czasami może się poszczęścić i urząd celny nie nałoży żadnych opłat na nagrode
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-07-2010 23:26 przez Marczyk.)
Aha a tez trzeba płacić bo widze ze MacBook Pro 13 inch - Aluminum .:1750:. PTZ | kosztuje cło/vat 800-900zł to trza placic 800-900zł ?? a co to jest cło
Sama nagroda z lockerz jest darmowa, lecz nakładane są nie opłaty przez urząd celny. Ta lista, która Ci poleciłem jest nie tyle aktualna o ceny w PTZ - teraz polecą w góreee.
Tak 800-900- to Cło, które będziesz zmuszony płacic przy odbiorze Macbooka. Jeśli nie obierzesz paczki, wraca ona do Ameryki i jest ryzyko bana od lockerz. (czasami może Ci sie poszczęścić i opłata Cie ominie - wtedy będziesz miał 100% darmowa nagrode)
Cło - opłata za przesyłke z zagranicy. To w skrócie, jeśli to Ci nie wystarczy możesz zajrzeć do wujka google.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-07-2010 11:23 przez Marczyk.)
Swoją drogą to nie rozumiem i ubolewam nad tym po co nam nakładają te cła. Może ja nie chce wesprzeć budżetu państwa?
I tak dosyć ludzi wszelkimi podatkami innego rodzaju jadą, to mogli te biedne paczuszki lockerz zostawić w spokoju...
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-07-2010 09:24 przez kreatywny.)