![]() |
Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! (/Temat-Dostan-sie-na-lipcowo-sierpniowy-restock-10130) |
Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Razer - 11-07-2010 10:11 Chcesz zapisać się na następny restock generalny? Nic prostszego! Wszystko co musisz zrobić to zebrać co najmniej 100 PTZ od teraz do końca miesiąca (do godziny 18:00 Naszego czasu). Zdobywać PTZ można na wiele sposobów. Czy to zapraszanie znajomych, czy oglądanie filmików w PLAY, czy to kupowanie w SHOPie (tylko USA), odpowiadanie, na Dailies i bonus dailies, czy zwykłe logowanie. Każdy sposób się liczy, więc zdobycie 100 PTZ nie powinno wam sprawić najmniejszego problemu, zwłaszcza teraz, gdy każdy filmik w PLAY można oglądać aż 5 razy! Tak więc restock najwcześniej odbędzie się w nocy z 30 lipca.... Jednak nigdy nie wiadomo, co znów lockerz wymyśli. @Autorem newsa jest: Tech (po moich małych modyfikacjach) RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - KristopheR - 11-07-2010 10:44 To ja się zapisuje xd! A tak do tematu to nagrody podskoczą jakieś 4x ![]() Znając Lockerz restock przełożą na środek sierpnia ;p RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Songoku - 11-07-2010 11:09 Zaje###cie ja mam jeszcze ponad 500 filmów do obejrzenia bo jak były x3 to nie chciało mi się wszystkich oglądać.A teraz są x5 ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Burned - 11-07-2010 11:10 Restock może byc jeszcze w lipcu, ostatnim dniu, ale pewnie przeniosą na sierpień bo jeden dzień to za mało jak na lockerz żeby czekac. A ceny na pewno pójdą w górę i to sporo. RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - MotorniczyTramwaju - 11-07-2010 11:16 Jak podniosą ceny x10 to będzie dobrze... :/ RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Yanke$ - 11-07-2010 11:20 Cytat:A teraz są x5Źle zrozumiałeś: nie punkty za filmik są 5x, tylko jeden filmik można obejrzeć pięć razy (za dwa, bądź 4 PTZ). U mnie luzik - już jestem zapisany na restock. ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - cinexik - 11-07-2010 11:22 w0w! ![]() bede ogladal dailes po 5 razy :xx [najkrotsze xD] RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - Magnus - 11-07-2010 11:31 Teraz jest sztuką każdy filmik obejrzeć by się świeciło na zielono ![]() RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - WojaS_PL - 11-07-2010 11:39 (11-07-2010 11:16)motorniczytramwaju napisał(a): Jak podniosą ceny x10 to będzie dobrze... :/ Daj spokój nie będę dawał 3k PTZ (których jeszcze nie mam) na PP 25$, przecież to śmieszne by było, żałosne i zniechęcające do dalszej zabawy :/ RE: Dostań się na lipcowo-sierpniowy restock! - KristopheR - 11-07-2010 12:10 Ceny pójdą w górę ale bez przesady xd 5x wystarczająco ![]() |