Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Pomysł

Autor Wiadomość
RE: Pomysł
Sprawdź:
Hbk, znalazłem jeden błąd:

Jako jedna z największych grup na lockerz

'As one of the biggest groups lockerz'

powinno być: As one of the biggest lockerzs' groups
Ok, zmieniłem. Niech ktoś może jeszcze coś dopisze od siebie.
A na jakiego meila mamy to wysyłać?
No wyślemy na maila od Lockerz. ;P Na pewno ma jakiś specjalny do tego typu spraw. Najpierw jednak skończmy tego maila bo można coś tam jeszcze dodać, a potem niech ktoś to wyśle. Może ty Yanke$?;d
Niieee to ma każdy wysłać ze swoim imieniem ;p
Po co ma każdy wysyłać? Lepiej jak ktoś już tutaj wspomniał zrobić temat, w którym wszyscą się podpiszą albo poproszą czy coś.
Napisz jak nasza prośba nie będzie spełniona to będą mieli kolejne World Trade Center
Dobra wszystko już mamy niech ktoś sprawdzi jeszcze raz tekst i można wysyłać.A i jeszcze jeden problem:jak restock bedzie z ruskimi to jak te boty wlacza to kompletnie szans znowu nie bedzie wiec może w e-mailu powiedzmy żeby coś z tym zrobili a najlepiej żeby ruskie nie miały wstępu na restock hamburgery jakoś przeżyjemy Smile

Luq333, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
Już wysłałem, jak odpiszą to tutaj dam. Nie widzę większych szans, ale zobaczymy.
Musimy czekać na odpowiedź. ;D
za wcześnie. trzeba było zebrać podpisy wszystkich użytkowników forum, a do tego najlepiej wysłać do kathy. przynajmniej będziemy mieli pewność, że odpisze ona, a nie jakiś automat.
Odpowiedz