Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Mamy następny odcinek z serii wciskanie kitu
Banchajkowski dalej aktywny ale już sekta nie może nawet komentować ....
Ostatnia wersja bajki była taka, że scamer scovile nie stać nawet na adwokata, natomiast w najnowszym odcinku już wiadomo, że scamer scovile idzie na wojnę z wynajętą kancelarią ( pewnie $$$ na ich wynajęcie wykopał z ogródka beka

[Obrazek: ehi2vp.jpg]
Glosy: xaxaxa (+1)
hahahahaha.

Polecam.

Cytat:Sprawa wygląda tak, że środki z Paypala zostały odblokowane już na początku lipca. Charles nic nam o tym nie mówił, ponieważ chciał zrobić niespodziankę i wczesniej ruszyć zablokowane adpaki. Problem polegał w tym, że nie mógł jednorazowo przelać całej kwoty, tylko w częściach po 100.000$. Wykonywał przelewy co kilka dni na konto firmowe TM. Okozało się, że zaczęły wpływać/wypływać lewe czeki na/z konta TM. By chronić pieniędzy wykonywał przelewy na prywatne konto bankowe, co przyczyniło się do kontroli SEC. Tak więc, zaczęła się historia z całymi blokadami. Cała sprawa jest aktualnie rozpatrywana. Teraz, Charles musi udowodnić, że TM nie był masznką do robienia pieniędzy, tylko do rozpowszechniania stron i reklam przez kupowanie adpaków. Jeżeli wszystko sie uda, pieniądze które zablokował SEC zostaną odblokowane. Jak wspomniałem wyżej, Charles załatwił najlepszych adwokatów, więc musimy pozostawić sprawę dla nich.
Myślę, że już chyba nadszedł czas przenieść wątek w wiadome miejsce Wink
Glosy: Asenet (+1)
trafficmonsoon.com [RevShare]
Na przeniesienie wątku zawsze jest czas Wink ale z przeniesieniem poczekajmy do końca lipca. Mimo ze strona nie chodzi i TM sie juz raczej nie podniesie to lepiej poczekać bo nikogo nic to nie kosztuje Smile

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
(07-08-2016 12:02)tomek019 napisał(a):  ale z przeniesieniem poczekajmy do końca lipca

Ty myślisz czasem nad tym co piszesz ?
Koniec lipca będzie w 2017 roku beka

SCAMTM w dziale SCAM powinien być od blokady paypal bo scam to oszustwo a scamer scovile to oszust z wieloletnim doświadczeniem

Majka Przenieś ten SCAM do SCAMU bo tam powinien być temat od dawna
Glosy: Waldes93 (+1)
hehe do scamu z tym ochłapem bo jeszcze ktos wplaci przez przypadek bo nie przeczyta co sie działo

xaxaxa, dumny członek http://zarabiam.com od Oct 2015.
Jak ma wplacic cokolwiek gdy strona nie dziala? Nie lubie nazywac ludzi hejterami, i bezmozgami, ale niektorzy nieco przesadzaja wydaje mi sie.
Glosy: ArturG (+1), Fallriv (+1)
trafficmonsoon.com [RevShare]
(07-08-2016 13:01)Dziubla napisał(a):  Jak ma wplacic cokolwiek gdy strona nie dziala? Nie lubie nazywac ludzi hejterami, i bezmozgami, ale niektorzy nieco przesadzaja wydaje mi sie.

Właśnie strona nie działa wiec kto ma niby wpłacać ? Mi tam wisi czy bedzie to w scamie teraz czy pózniej bo nie mój temat.

Końca lipca ? Jeśli tak napisałem to pomylilem miesiące. Ale jeśli jeden z panów uważa ze Taka pomyłka to jest cos do czego trzeba sie odnieść hejtem "bo jest okazja" to gratuluje Smile

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Strona działa Huh https://trafficmonsoon.plus/index.php
(08-08-2016 20:44)overlord25 napisał(a):  Strona działa Huh https://trafficmonsoon.plus/index.php

To oznacza, ze to najlepszy moment na inwestycje.
Glosy: Lanserek (+1), fusek (+1), KenkyushaKamil (+1)
Odpowiedz